El torero Fran Rivera és fill de Paquirri i coneix la por. El seu pare va morir a una plaça de toros i Rivera, que també es fa dir Paquirri, va torejar molts anys. Ara surt més a les revistes del cor com a exmarit de la duquessa de Montoro, filla de la duquessa d'Alba, o per ser germà de Paquirrín i cunyat d'Eva González. Deixar el toreig és difícil però Fran Rivera toreja ara a favor de Vox. L'exmatador de toros és un dels tertulians d'Espejo público més propers a Santi Abascal i a la ultradreta i ho ha demostrat amb un tuit incendiari anticatalà. Ha entrat a matar:

fran rivera gtres

GTRES

La notícia no és que Paquirri es proclami "antinacionalista" essent tot ell una bandera nacionalista amb potes. Ser anti-independentista és compatible amb tenir por dels independentistes. I ell la té quan es pregunta si pot passejar per alguna ciutat catalana sense que l'insultin "o me peguen". Una pregunta que es respon sola: sí. Però la xarxa prefereix embolicar-se amb respostes no monosil·làbiques que no mereix. Li llencen coixinets com els que omplen la sorra a les corrides després d'una mala tarda:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Francisco Rivera (@f.r.paquirri) on

Ningú no l'agredirà i sempre pot respondre amb els seus súperpoders: espasa d'acer contra un animal o bofetada espanyola antiindepe amb bandera espanyola. Com es veu, Fran Rivera és mooolt antinacionalista, de les nacions dels altres.