Ja s'han casat. De fet ja estaven casats. Els multimilionaris germans Musk van triar Empúries per la "reboda" de Kimbal i Christiana Musk, que no és la segona boda com la de Santi Vila sinó la segona celebració d'una única boda, com la de Mireia Canalda. El nuvi no es va desempallegar del barret de cowboy ni al casament als EUA ni al de Catalunya. El 9 d'abril es van casar a Dallas i aquest és el vídeo del primer ball de marit i muller:

 

A post shared by Christiana Musk (@christianamusk) on

La indumentària del nuvi no va canviar massa de Texas a Empúries, si un cas una mica més hortera: mateix barret de vaquer de pell blanca i ja posats tota la resta de lli blanc. Com Santi Vila i Javier Luque, que van decidir casar-se el mateix dia i de blanc com Musk. El nuvi és propietari de restaurants de menjar ecològic i el menú, servit pel restaurant El Molí de l'Escala, incloïa anxoves, gambes i arrossos. L'Agència EFE va tenir accés al casament i ens regala la fotografia més indescriptible, la del nuvi Kimbal Musk anant a peu des de l'Hotel al jaciment per esperar la núvia:

boda musk 2 efe

EFE

Els diners paguen un casament texà a Empúries però no compren el bon gust. En Blau ha pogut contactar amb uns altres nuvis, que es van casar al mateix lloc fa tres setmanes. No cal ser multimilionari per casar-se al jaciment greco-romà d'Empúries: la núvia contactada per En Blau és periodista, bona però no rica. És l'autora de la fotografia de Salma Hayek, únic famós del casament retratat aquest cap de setmana. La foto d'EFE dels nord-americans entre les ruïnes permet veure que els convidats estaven distrets entre tant d'espai i història però no s'hi veu cap dels famosos convidats: On és Wally-Obama? Algunes fonts afirmen que va dormir en un mega-iot de quatre pisos atracat a Cala Montgó.

boda musk efe

EFE

300 convidats que van gaudir de dos dies de festa, amb els veïns i comerciants del poble indemnitzats per perdre visites i pagar el seu silenci. Han signat un contracte de confidencialitat que els compromet a mantenir en secret el que ha passat aquests dies a la localitat. A les 5 de la tarda excepcionalment es va tancar el jaciment a les visites i mitja hora més tard entraven al recinte d'Empúries nombrosos cotxes d'alta gamma, la majoria amb els vidres tintats. Ni una foto pels fans excepte la de Salma Hayek a peu. Ni Michelle Obama, ni Beyoncé ni Will Smith. Caldrà esperar al fòrum que se celebra a Madrid el dia 6 on està prevista l'assistència del predecessor de Trump.

boda musk 3 efe

EFE

El casament ha llençat la casa per la finestra: aquesta altra fotografia mostra com es van muntar escenaris plens de llums i focus per al ball a pocs metres de les restes arqueològiques. Va sonar música texana a tot drap a prop dels vestigis grecs i romans de fa molts segles. L'Hostal Empúries de l'Escala també ha fet el seu agost allotjant els convidats amb les reserves fetes des de fa un any. Ara, quan torni a obrir-se el jaciment al públic algú podrà dir que ha trepitjat el mateix terra, brut de confetti, que un fenici i que Beyoncé.