Tot i que Carles Costa està fent un excel·lent paper (i així serà cada vegada que el substitueixi), els espectadors ja tenen ganes de tornar a veure Toni Cruanyes al Telenotícies. I probablement ell tingui ganes també de tornar davant les càmeres. Però no es pot negar que l'estiu i les vacances li han provat, perquè el periodista de Canet de Mar ha fet de tot, amb aturada inclosa a Sicília. Allà va gaudir de la companyia del seu marit, dels indrets meravellosos, de l'aigua, de postes de sol espectaculars, de la bona teca o de la lectura a bord d'un vaixell.

toni cruanyes llibre

@toni_cruanyes

I abans que comenci l'escola i el seu fill comenci un nou curs, Cruanyes ha tingut temps també per passejar amb el seu fill Elies al poble tarragoní del seu marit Eugeni Villalbí, La Sènia. Una foto molt tendra on tot i preservar la intimitat del menor, és igual de preciosa, amb el petit a collibè del seu pare durant les festes del poble del Montsià. 

toni cruanyes fill

@toni_cruanyes

Cruanyes i el seu marit són pares des del 2015. Per tant, el nen deu tenir no més de cinc anys. Uns quants menys que els que tenia el presentador del TN quan va fer-se una foto que ell mateix ha penjat al seu compte d'Instagram. Una imatge extreta del bagul dels records de la seva època en que va viure a Nova York l'any 2004. Ha plogut molt des d'aleshores, ni més ni menys que quinze anys. Per tant, un Cruanyes que el proper diumenge celebra els seus 45 anys, tenia llavors 30. Aquell 2004 el periodista va treballar a la ràdio de Nacions Unides a la ciutat dels gratacels, des d'on també col·laborava per alguns mitjans catalans abans d'incorporar-se a finals d'any a Televisió de Catalunya. I allà a Nova York, va compartir amistat (i pis). I prova d'això és una curiosa foto recuperada pel diari Ara on se'l veu rentant-se les dents i mirant-se al mirall juntament als seus companys, i encara sense la seva barba característica d'ara:

 Una imatge molt simpàtica d'algú molt estimat pel públic i pels seus amics.