Aaaaiiii quant de mal ha fet la decisió del TJUE sobre la immunitat de Junqueras. Aaaaiiii quant de mal ha fet veure Carles Puigdemont i Toni Comín al Parlament de Brussel·les. Aaaaiii quant de mal ha fet la galeta amb la mà oberta de la justícia europea a l'espanyola... Els Marchenas i companyia han quedat més en entredit que mai. Independència judicial a Espanya??? Ha!! "Eso no se lo cree nadie", com bé va dir Pilar RaholaTodo es mentira.

rahola cuatro

Cuatro

L'escriptora va pintar la cara a l’excap d’opinió de l’ABC, Jaime González, a Todo es mentira, per bé que en el mateix programa intentessin posar en boca seva coses que no havia dit. La ferida a l'unionisme encara cou, i les paraules de Rahola cantant-los-hi les veritats eren rebudes com sal. Rahola passa comptes amb el jutge del Suprem que ara està amagadet a casa seva ("Marchena, Junqueras tenía inmunidad cuando lo condenásteis y lo sabíais"), o amb el rei Felip ("Ahora llega ese momento dulce en que el Felipe VI dice que hay que acatar a la justicia"), que s'omple la boca amb respectar les decisions judicials i bla, bla, bla, i que ara calla i amaga el cap sota terra.

Carles Puigdemont rei Felip VI cares GTRES

GTRES

Però que el monarca es posi còmode, que l'escriptora no ha fet més que començar amb ell. Potser Felip està tancat al seu despatx de Zarzuela rabiant en la intimitat. O potser està preparant el discurset per la nit de Nadal, el seu MOMENT, el dia que la seva raó de ser cobra sentit (deu pensar ell), la nit on seu davant els espanyols i comença a parlar quan algú li dona corda, per deixar anar paraules buides, retrògrades i desfasades, la majoria de vegades, o incendiàries, abjectes i irresponsables, d'altres, com el 3 d'octubre de fa dos anys. Perquè el rei vagi agafant apunts de què dir dimarts, Rahola li ha donat una idea: "Hola Felipe VI, mira qué bonito. Material para tu discurso", i hi adjunta una foto:

Sublim. El TJUE ja ha portat un regal de reis per avançat amb la seva decisió. Esperem que l'altre 'rei' es regali a ell mateix una mica de dignitat a l'hora de fer el seu discurs. Però no hi confiem massa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat