Tinder per a heterosexuals i Grindr per a homosexuals. Són aplicacions de mòbil que permeten planificar trobades sexuals sense haver de sortir de casa, o de l'hotel. Jorge Javier Vázquez segueix la gira del seu Grandes éxitos que de Barcelona viatja a Vitòria i com que diuen que al País Basc és molt difícil lligar ho intenta obrint el seu perfil de Grindr. I ell mateix revela a Lecturas quina imatge ofereix als candidats:

jorge javier foto grindr aa73a3eb 630x1120

Té un nick name, un sobrenom, que ja està obsolet Javier 47. Tothom menteix amb l'edat i ell no ha adaptat el perfil al seu aniversari: el 25 de juliol va fer 48 anys. I pels qui volien morbo en la seva foto, l'únic gruixut és el jersei i apareix a cara descoberta tot i ser molt famós. Ensenya més al seu perfil d'instagram o al plató de Supervivientes que a una app de sexe.

jorge javier supervivientes gtres

jorge javier cul 2 telecinco

GTRES

La seva imatge també ha quedat obsoleta. Fa poc va ser portada de revista del cor anunciant la nova figura i pes: 70 kg. A la foto de Grindr hi surt amb jersei d'hivern i menys prim que ara. L'anècdota l'explica ell mateix: "Me abro el Grindr en Vitoria Gasteiz para entretenerme. Subo una foto mía para ver qué pasa. Y va y me denuncian porque piensan que estoy suplantando mi propia identidad". Un dels nois contactats pel presentador per lligar-hi no es creu que sigui el de la tele i el denuncia a l'empresa que uneix milions d'homosexuals al món. Que provi amb Tinder.