Ha arribat el dia. Sensacions agredolces per part dels milers d'espectadors del gran èxit de la temporada a TV3, Eufòria. Agres perquè això s'acaba. Arriba la gran final. Després de moltes setmanes, de molts divendres a la nit aplegada tota la família, pares, mares, fills, filles, nens, avis, adolescents, gats i gossos, davant del televisor, estem tristos perquè la nostra cita preferida de la setmana, on sentim i veiem actuacions meravelloses, arriba a la fi. Després de molts programes, avui és el darrer d'aquesta primera temporada que ha fet miques els índexs d'audiència, sent l'opció preferida pels catalans divendres a la nit. Però també tenim una sensació dolça, perquè per fi sabrem qui és el guanyador, qui és proclamat el primer vencedor d'Eufòria, qui s'emporta l'honor i la glòria, qui tindrà un contracte discogràfic, qui cantarà la cançó de l'estiu amb el Miki Núñez i qui cantarà al disc de La Marató d'aquest any. Tres finalistes han arribat fins al final. Un noi i dues noies que ens han enamorat a tots, com la resta de companys, que avui també seran al plató. Tres cantants descomunals que ens han fet vibrar, emocionar i sentir la música a través de les seves veus meravelloses i les seves actuacions menjant-se l'escenari: el Triquell, la Mariona i la Núria.

finalistes euforia2
El Triquell, la Mariona i la Núria / TV3

D'actuacions memorables de tots tres n'hi ha a cabassos. S'han guanyat a pols optar a la victòria final gràcies al seu talent, la seva personalitat, la seva simpatia, la seva presència, la seva veu i com s'han deixat la pell damunt l'escenari. Per posar només tres exemples dels molts que podríem haver posat, mirin aquesta versió del Triquell d'Enemy, dels Imagine Dragons:

Aquesta interpretació de la Mariona de Crazy in love de la Beyoncé:

O aquesta canyera Núria amb So what de la Pink:

Avui sortirem de dubtes. Serà una nit on els tornarem a sentir cantar al plató de TV3, davant del públic, dels seus companys, dels presentadors, del jurat i dels coaches. Una nit màgica i plena de nervis per saber qui vota el públic com a primer guanyador/a d'Eufòria, que quedarà per sempre més en la història del programa. Els tres s'ho mereixen. A nivell personal, estarem igual de contents tant si guanya el Triquell, com la Mariona com la Núria. Fa uns dies, amb el Jordi Basté, la meravellosa Scorpio va dir que per ella, la favorita és la Mariona. Veurem. On de moment ja han dit qui dels tres guanyarà és a un altre programa de la casa. A l'Està passant de Toni Soler ja ho saben. Gràcies a qui?... "Tens plans i no pots mirar la final d'Eufòria? No passa res, la Rumba Ramona ens ha predit qui serà el o la guanyadora". El presentador, amb Òscar Andreu i un dels jurats que ens ha guanyat el cor, en LilDami, han utilitzat tres aparells d'aquests per netejar la pols, amb les cares dels finalistes i uns globus. El que quedés en peu al final, l'últim en ser petat, serà el guanyador... Qui? Final ajustat amb photo-finish...:

Encertarà la Rumba Ramona? Aquesta nit ho sabrem.