Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler van decidir posar punt i final a la seva relació el passat 29 de novembre, encara que no va ser fins a l'última setmana de 2022 quan la socialité va decidir concedir l'exclusiva a 'Hola'. Des d'aleshores es parla en tots els mitjans de comunicació d'aquesta polèmica ruptura, que lluny d'apaivagar-se no deixa d'avivar-se. Ara mateix ambdós estan enfrontats. A la reina de cors no li importa parlar a través de les revistes, mentre que l'escriptor es camufla en els seus fills, els que donen la cara davant de les càmeres o en xarxes socials.

Isabel Preysler ha tornat a trencar el seu silenci en contra de Mario Vargas Llosa per parlar malament de Tamara Falcó. "Es reia de Tamara Falcó. Posar-la en això és caure molt baix, ha traspassat els límits", explicava referint-se al relat del peruà Los Vientos. "Mario va afegir dos paràgrafs al seu famós conte de gener. Parlava de les illes Marquesas i es reia d'ella, una nena que només ha estat amorosa amb ell", compte.

Els fills de Mario Vargas Llosa no perdonen que Isabel Preysler mostrés la carta de Patricia

Els fills de l'escriptor, farts de les seves exclusives, han trencat el seu silenci. Estan farts de la seva arrogància i han volgut deixar les coses molt clares. "No s'ha de tenir por d'Isabel Preysler. Qui es creu que és? No li tenim cap por", han declarat Álvaro, Morgana i Gonzalo, bastant emprenyats.

Encara que no està clar, Isabel Preysler pensa, com a mare, que posar Tamara en aquests és caure molt baix. Els fills de Mario Vargas Llosa estan molt enfadats amb l'actitud de la reina de cors. Aquesta setmana es troben més units que mai. Tots ells han viatjat a París per assistir a la cerimònia que organitza l'Acadèmia Francesa de la Llengua, on se li va anomenar membre d'aquesta. Com a curiositat, també ha assistit la seva exdona, de qui sembla que es penedeix d'haver-se separat.

Els fills de Vargas li declaren la guerra a Isabel Preysler. Sota cap concepte no pensen perdonar a l'ex de la seva mare per fer pública una carta que li va escriure Patricia Llosa. "La indignació de la família amb Isabel és total. Si han d'intervenir en l'assumpte, ho faran", han reconegut persones properes a l'entorn dels fills de l'escriptor. Aquests saben molta informació del clan Preysler i no els importa utilitzar-la en contra seu. Si volen jugar a aquest joc jugaran.