Claudia Schiffer conserva l'aurèola d'estrella. Segueix sent alta, prima, elegant, rossa, d'ulls blaus i alemanya. Però més gran. Ja té 52 anys i una filla major d'edat. Clementine Schiffeer acaba de bufar les 18 espelmes i la seva mare la recorda despullada. No ara, seria excessiu, sinó acabada de néixer. La felicita a un Instagram de  gairebé 2 milions de followers. La top model més recordada de l'època daurada de les models celebrities, més riques i famoses que les actrius o esportistes. Linda Evangelista, Cindy Crawford, Kate Moss, Naomi Campbell o Elle McPherson omplien marquesines d'autobús, portades de revista i passarel·les i podien vendre milions de pots de perfum. Schiffer era la reina. La filla és l'hereva, la princesa Clementine:

La model recupera una portada de fa 18 anys i escriu "La meva estimada Clementine avui fa 18 anys! La seva tenacitat, empatia i positivitat combinades amb la seva creativitat, sentit de l'humor i increïble imaginació han estat una inspiració". Lloances que s'allunyen del físic, no li diu guapa sinó tenaç i empàtica. Molt ben educada, no pot evitar lluir la genètica. La bellesa ve dels pares i la Clementine té uns cromosomes dels més guapos de la humanitat. Aquesta és la Clementine, no una foto vella de Claudia de jove, sinó de la filla ara. La semblança fa por. Es confonen:

Claudia Schiffer GTRES
Claudia Schiffer GTRES

Clementine és la segona dels 3 fills de la top i el director de cinema Matthew Vaughn. Surt en una polaroid amb pantalonets rosa, top blanc en una habitació desendreçada i en una postura i aires molt de model. Els testos s'assemblen a les olles. La següent Schiffer camí de les passarel·les, si ho vol.

Una altra mare famosa que llueix la seva filla: Brooke Shields

L'actriu d'El lago azul acaba de deixar-se veure amb la seva filla Grier i també tenen una semblança evident:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

Escriu Hola: " Shields ha presumido de su hija mayor, Grier, en su último evento. La joven tiene16 años y está claro que ha heredado la belleza y el estilo de su madre, además de que la mezcla genética le ha dado tanto a ella como a su hermana mayor, Rowan, de 19 años, una preciosa melena pelirroja. No es la primera vez que la intérprete de El lago azul acude a un evento en familia, pero sin duda en esta ocasión ha llamado especialmente la atención al conjuntarse con su hija para vestir los colores promocionales de Holiday Harmony, su nuevo filme navideño dirigido por Shaun Paul Piccinino". Testos, olles i bellesa.