Telecinco va entrevistar el cap de setmana el germà de Rocío Jurado Amador Mohedano i va posar nom i cognom a la mà negra que mou el drama a la família Jurado. Per què no es parlen mare i filla, Rociíto Carrasco i Rocío Flores. Per què la filla biològica de la folklòrica no es parla amb cap dels seus dos fills, un de malalt, ni amb els dos germans adoptats a Colòmbia, Gloria Camila i José Fernando. Per què? Amador ho té clar: el segon marit de Rociíto Fidel Albiac.

fidel albiac GTRES

Fidel Albiac GTRES

Després de divorciar-se d'Antonio David, la filla de "la más grande" va casar-se amb aquest desconegut de 47 anys que li fa de productor, mànager i li guia la vida. Amador Mohedano va assenyalar Fidel Albiac com un racista quan revela el malnom despectiu amb què es referia a Gloria Camila, germana de Rociíto, i José Fernando: "los inmigrantes". I afegeix què li passa a la seva neboda Rociíto: "Alguien con mucha ambición la ha abducido". I remata el personatge racista amb una frase demolidora: "A Rocío Jurado nunca le gustó Fidel".

fidel albiac rociito gtres

Rocío Carrasco i Fidel Albiac GTRES

Preguntada per aquesta manera repugnant de referir-s'hi, la inmigrante, Gloria Camila respon la premsa: "Bueno es que yo soy colombiana, ¿no?. Bueno no lo he visto así que no puedo decir nada". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • GLORIA ORTEGA • (@gloriacamilaortega) on

rocio carrasco plora GTRES

Gloria Camila i la seva germana Rociíto GTRES

Només cal comparar les dues filles de Rocío jurado, Gloria Camila i Rocío Carrasco, per veure quina té més classe, look i bon gust. La immigrant, que diria Albiac.