Mònaco ha viscut un cap de setmana de curses, de glamur i de moguda. I no només de la nocturna. Els carrers del Principat han estat escenari d'una baralla de desenamorats, o més ben dit: d'un desenamorat i una altra que es resisteix a acceptar la nova situació. El primer és el pilot asturià Fernando Alonso, exultant amb la segona posició al Gran Premi de Fórmula 1 i per una nova relació sentimental que va quallant, xino-xano. La segona és Andrea Schlager, la presentadora de televisió austríaca i última parella estable del bicampió del món. El passat mes d'abril anunciaven la seva separació després d'un any junts i ho feien d'una manera aparentment civilitzada. 2 mesos després, però, de bon rotllo gens ni mica. El conflicte té nom i cognom: Melissa Jiménez.

La periodista catalana i ex del culer Marc Bartra és la nova parella d'Alonso. Fa una setmana el tiktoker Abel Planelles feia detonar la bomba a través d'una fotografia ben curiosa: mentre en Fernando es feia una selfie amb un fan a les portes d'un museu a França, la Melissa i una de les seves 3 filles entraven per la porta del recinte sense deixar de mirar el pilot amb un somriure sospitós. La pista provocava que els periodistes del cor estiressin del fil i hagin acabat trobant la recompensa esperada, aquí hi ha marro. A Telecinco ho donen per fet: "Ella ya conoce a los padres de Fernando". Bé, aquesta velocitat sembla arriscada i temerària, però clar: el seu univers és així. Gas a fons.

Fernando Alonso y Melissa Jiménez Tik Tok
Fernando Alonso i Melissa Jiménez / Tik Tok
Fernando Alonso y Andrea Schlager se separan Telecinco
Fernando Alonso i Andrea Schlager anuncien la seva separació / Telecinco

Andrea Schlager munta un pollastre al seu ex Fernando Alonso i a la seva nova nòvia Melissa Jiménez

Els tres membres d'aquest triangle amorós han coincidit durant el cap de setmana a la Mònaco d'Albert II i Charlene, qui entregava el trofeu de subcampió a Alonso. El pilot de 41 anys ha pogut celebrar amb la Melissa, comentarista a DAZN, un podi important en un escenari mític de la competició. Desconeixem, però, si l'Andrea haurà felicitat el seu ex: fa l'efecte que no perquè Shchlager té un enuig de nassos. Ha descobert el pastís d'en Fernando, que hauria trigat dècimes de segon a refer-se de la ruptura i ja festejava amb Jiménez: es parla que portarien un mes junts. L'austríaca, enfadada, va acabar protagonitzant una baralla amb l'espanyol i fins i tot amb la catalana. "Gritos, discusiones", explicava Socialité fa unes hores. Pollastre.

Fernando Alonso Charlene de Mónaco EFE
Fernando Alonso i Charlene de Mónaco / EFE

Guerra també a les xarxes, decisions dràstiques

No és l'únic front de batalla dels examants i de la tercera en discòrdia: al món virtual també volen els punyals. Tots ells són "cuarentones", però es comporten com jovenalla enganxada a les xarxes socials. En Fernando i l'Andrea se segueixen i es deixen de seguir diverses vegades al dia, les fotos, likes i comentaris passats apareixen i desapareixen segons bufa el vent. També passa amb la Melissa i la seva substituta, tot i que aquí no hi ha anades i tornades: han passat de ser followers a bloquejar-se, com a conseqüència de la topada del cap de setmana. El "ya no te sigo" és el nou "ya no existes"

Melissa Jiménez Telecinco
Melissa Jiménez / Telecinco
Fernando Alonso Telecinco
Fernando Alonso / Telecinco
Andrea Schlager Telecinco
Andrea Schlager / Telecinco

Mònaco, el pitjor lloc del món per enamorar-se o desenamorar-se. Love is not in the air.