El seu és un matrimoni reial, però amb la sospita perpètua de no ser real. Albert II de Mònaco i l'exnedadora de Sud-àfrica Charlene Lynette Wittstock van passar per l'altar el 2011, i des d'aquell mateix dia els rumors sobre una relació d'interès, de conveniència i de desamor han estat constants. Durant molt de temps el semblant de la princesa de Mònaco ha estat el d'una persona trista, deprimida, transmetent la sensació de voler fugir per cames a la més mínima oportunitat. Es va parlar d'un contracte matrimonial que estipulava que quedaria alliberada quan donés un hereu al Cap de l'Estat, es va filtrar que van passar el viatge de noces separats... i fins i tot es va esbombar l'intent de fuga de la núvia quan quedaven poques hores per unir els seus destins. No seria la definició d'un conte de fades, de prínceps i de princeses. I el temps no ha millorat gaire la situació.

La parella ha travessat una de les crisis més brutals de la seva història conjunta arran d'el viatge de Charlene al seu país natal. El que havia de ser un periple temporal amb objectius molt concrets es va convertir en una estada forçosa de més de 6 mesos. Una infecció va posar la seva vida en perill, passant fins a tres vegades per quiròfan i impossibilitant la seva tornada a casa, amb el marit i els bessons Jacques i Gabriella. No podia agafar un avió per por a complicacions irreversibles. El príncep no va posar de la seva part per fer-li suport ni va deixar-ho tot per acompanyar-la. L'estat físic de la Charlene es va deteriorar moltíssim, fins al punt de resultar irreconeixible. I per acabar d'adobar-ho, quan va poder tornar a Mònaco va ser internada en una clínica de Suïssa durant 3 mesos més. Els motius no s'han explicat mai, ni s'explicaran. 

Charlene de Mónaco con el Rey Misuzulu ka Zwelithini IG
Charlene de Mónaco, molt desmillorada a Àfrica / Instagram

Una revista publica la notícia que sempre sobrevola Mònaco: divorci a la vista

Finalment la princesa recuperava la seva posició pública, els actes oficials i la normalitat. De fet, semblava que els seus problemes havien quedat enrere. La Charlene no és la persona més expressiva del món, i els seus somriures transmeten sensacions contraposades, és difícil percebre una felicitat autèntica. Tanmateix els gestos d'afecte amb el marit van començar a ser cada vegada més freqüents. Venint d'on venien, ja n'era molt. Tot i que no suficient, si més no per a la premsa del cor francesa i de mitja Europa. L'ombra del dubte i l'especulació és inesborrable. I ha tornat a presentar-se com per art de màgia. La responsable, la revista Royauté, que insisteix amb el raca-raca de tota la vida: Charlene ha pres la decisió, vol el divorci. "La parella, en vies de separació". Una bomba que ha caigut molt malament al Palau reial.

Charlene Royauté
Charlene de Mònaco es divorcia / Royauté

Albert II irat, desmenteix la separació de Charlene. La resposta, dissabte al Ball de la Rosa

L'Albert s'enfila per les parets, ple d'ira. Ha posat la maquinària comunicativa en marxa i ha entrat al drap, desmentint la separació a través d'una coneguda periodista. "L'especulació és infundada i maliciosa", afirmen. Un missatge molt clar, però que no acaba amb el rum-rum. La gran prova de foc arribarà dissabte amb el famós Ball de la Rosa, que organitza Carolina de Mònaco i que és el gran esdeveniment social del principat. La Charlene porta anys sense presentar-s'hi, concretament des del 2017. Si tampoc la veiem en aquesta edició la tindrem de grossa... i l'Albert haurà d'empassar-se la seva fúria. 

Boda Alberto y Charlene de Mónaco GTRES
Albert i Charlene de Mónaco / GTRES

Un ball de la Rosa sense Charlene però amb Isabel Pantoja. Que arribi el meteorit ja, si us plau.