El coronavirus li ha anat de perles a Zarzuela per tapar a la majoria de mitjans l'escàndol més gran de la democràcia al cap de l'Estat: el rei reconeix en públic que el seu pare té diners opacs en comptes suïssos i que no en vol saber res. Però el coronavirus és alhora un problema. Diumenge a la nit es movia a xarxes una petició: que el rei Felip fes un discurs televisat a la nació per donar escalf a la ciutadania confinada. Òbviament Felip no el va fer. No pot sortir a parlar de virus quan té casa seva cremant-se. Per l'escàndol econòmic i ja es veurà si delictiu.

felip 3 octubre

EFE

El rei només parla el 3-O contra els indepes i per Nadal. I la ciutadania es pregunta de què serveix pagar un rei si no pot sortir a parlar de la crisi sanitària més gran d'Espanya perquè té problemes enormes de frau fiscal a la família.

Al web de Casa reial no hi ha previst ni un sol acte oficial dels reis. Han donat negatiu del virus i no faran res en públic en setmanes. Però tampoc no fan ni un comunicat ni un tuit. Res a favor dels damnificats pel virus. L'últim tuit oficial és aquest del viatge a París dimecres passat. Després silenci:

felip ulleres efe

GTRES

La xarxa està farta de ser cornuda i pagar el beure:

Si la Corona és imatge i té aquesta imatge, per què cal seguir pagant-la? Quan acabi el coronavirus caldrà posar-se amb aquesta altra pandèmia.