Qui està de pega, ensopega. En plena crisi de la CoronaLetícia ha estat a punt de caure de morros a l'empedrat que dona accés a les escales de l'Elisi, la seu del president de la República francesa. Felip i Letícia convidats a dinar per Emmanuel Macron i la seva dona Brigitte i igual que fa uns anys Letícia va ajudar la seva homòloga francesa que era a punt de caure avui la que casi cau és Letícia.

reis i macron paris efe

EFE

La reina ha fet una penosa tria de calçat per caminar sobre pedres: uns estilettos, o sabates de taló finíssim que l'han fet ensopegar sobre ella mateixa. Vídeos:

 

Tothom es fixa en el fet, sabut, que se saluden sense tocar-se la pell, ni s'encaixen la mà ni es fan petons a la galta. Només petons a l'aire. Però el que no s'entén el calçat de la reoina. Mentre Brigitte va amb uns talons grans per trepitjar fort, Letícia surt del cotxe, gairebé cau, assenyala el terra i s'agafa a Felip. Sembla enfadada amb tots. La seva caiguda hauria sortit a tots els informatius del planeta abans que el coronavirus.

leticia pedres paris cr

macron brigitte efe

reis macrons paris EFE

reis macrons efe

EFE

Letícia ha volgut marcar que és més jove que Brigitte (66 anys) amb un collar de perles russes que l'estilitzava. Però la que ha quedat com una senyora gran que ensopega és Letícia. Posats a triar, sempre és millor un cap d'Estat sortit de les urnes democràticament a qui poder fer fora. I Brigitte millor que Letícia.