La Família Reial s'ha convertit en un escàndol econòmic descomunal que creix cada dia. El capítol de diumenge a la nit: Felip repudiant Joan Carles assumint que té centenars de milions en paradisos fiscals evadits del fisc espanyol. Només el supera el capítol de dilluns: Elionor i Sofia són beneficiàries d'aquella fortuna oculta.

elionor rojo españa legislatura GTRES

GTRES

És una jugada mestra del rei Joan Carles: va instituir beneficiari dels seus comptes a Suïssa al seu fill Felip i segons revela el digital Voz pópuli Joan Carles va deixar escrit que "en caso de muerte de Felipe de Borbón "la fortuna de la fundación deberá ser atribuida a los herederos legales nacidos o que nacieran de una unión legal". És a dir, la princesa i la infanta.

joan carles i netes GTRES

GTRES

Quina és la jugada mestra? que en dret successori si i l'avi deixa una herència al fill i el fill renuncia a aquesta herència, no pot renunciar també en nom dels nets i netes. (Article 166 del Cofi civil: els pares per decisió personal NO poden repudiar l'herència dels fills). Felip no pot impedir que l'avi deixi herència a les dues netes. Joan Carles utilitza la figura del substitut vulgar en Dret civil: la persona que el testador institueix hereva cas que l'hereu principal renunciï. Les dues nenes, Elionor i Sofia, són hereves de Joan Carles i Felip no ho pot evitar. La fortuna dels 100 milions, o més, passarà a les seves netes quan l'emèrit mori.

joan carles elionor rient GTRES

GTRES

Un escàndol que ja no es pot evitar. Si demà mor Joan Carles, tota la fortuna d'origen sospitós o delictiu, per frau fiscal o blanqueig de capitals, anirà a qui Joan Carles va determinar: Felip i en el seu lloc si ho rebutja, a Elionor. La princesa a aquest pas no heretarà una Corona ni una fortuna sinó la vergonya familiar.