Sol no tenir molts fans catalans, però l'última acció de Feliciano ha fet enrabiar tota l'afició culer. Després de l'empat a zero ahir contra el Rayo Vallecano al Spotify Camp Nou, el Barça no surt satisfet d'aquest inici del campionat domèstic. El que es vanta d'aquesta inesperada situació a Can Barça no és cap altre que Feliciano López. El tenista de 'L'Armada' ha estat taxatiu i irònic alhora a Twitter: "Sona amb el volum sota la cançó del grup Palancas a Spotify". Ha fet mal.

Els fans del Barça no han tardat a tirar-se-li a sobre a Feli, que ha continuat burlant-se del conjunt blaugrana i la seva insípida estrena de lliga amb likes a comptes favorables al Rayo Vallecano. Com diem, els supporters blaugranes s'han quedat a gust amb l'espanyol: "Tu ets un ximplet, xaval. Ahir, avui, demà, i totes les festes de guardar. Es nota que en lo teu no guanyes ni les gresques, i has de parlar del que no tens ni idea. Així et va...", li comentava Javier. O Pol Alonso, un famós tuitaire que està en tots els merders futbolístics haguts i per haver-hi: "Pocavergonya". Però el més dur ha estat un tal Salvador Rodríguez, amb tan sols 2 seguidors i sense foto de perfil a Twitter. "Per a això has quedat? No et dona cosa com d'insignificant ets? Ves a donar una volta", li ha escrit l'internauta. Allà, Feliciano li ha entrat sense pèls a la llengua: "Me acabo de dar una vuelta por tu profile (perfil en castellano). Tienes 2 followers (seguidores en castellano). Hay algo más insignificant (insignificante en castellano) que eso?".

"Té més seguidors que tu Grand Slams"

El que alguns interpreten com un gest de catalanofòbia —per suposadament burlar-se de la paraula "insignificant"—, d'altres ho veuen com una falta de respecte envers el Salvador. Han estat diversos usuaris els que li han respost el mateix a l'excampió de Copa Davis: "En Salvador té més seguidors que tu Grand Slams". Sens dubte, un exemple de conversa de sords. Quina mandra...

De vacances a Tenerife

López està molt enamorat de Sandra Gago, la seva dona amb qui es va casar el passat 2019. Tal és així que han decidit passar les vacances junts i s'han refugiat en una destinació que entusiasma molts. És Tenerife. Els pardalets s'allotgen juntament amb el seu fill a l'hotel de luxe exclusiu Bahía del Duque. Allà estan de retir estiuenc en espera dels pròxims compromisos del tenista en el circuit ATP. Després d'arribar a estar com a nº12 del rànquing mundial fa set anys, ara Feli té cada vegada més a prop la retirada de la seva vida professional. Al setembre complirà 41 anys i ja pensa en el seu futur més pròxim, que passa per estar envoltat del seu fill Darío i de la seva dona Sandra.