De Bidart a Andorra. Aquest ha estat el trajecte de Pablo Urdangarín en aquests últims dies. Després de ser caçat a la localitat francesa propera a la frontera espanyola juntament amb seus pares a la revista Hola!, el net de Joan Carles I ja està d'estada de pretemporada amb el Barça d'handbol. És la seva 2a temporada allà, després d'haver fitxat l'any passat, en el qual va debutar davant de l'atenta mirada d'Iñaki i la infanta Cristina.

Urdangarín posa feliç i rialler amb els seus companys d'equip en algunes de les fotografies que ha pujat el club blaugrana a les seves xarxes socials. De 21 anys -en complirà 22 al setembre- Pablito és una de les promeses blaugrana. Al propi web del Barça podem trobar fotos seves posant i d'altres entrenant, envoltat de joves i veterans. Aquests dies comencen ja els partits de pretemporada: ahir van jugar el seu primer amistós, a Encamp (Andorra), contra l'Osca. Els culers es van imposar amb comoditat (40-30), encara que el Borbó no va jugar un sol minut, una qüestió que sembla que no ha agradat gens ni mica al clan Urdangarín. Precisament va ser l'Osca l'equip contra el qual va debutar fa menys de deu mesos.

Urdangarín Barça
Urdangarín Barça

Es perdrà el casament del seu cosí?

Una de les incògnites que podrem revelar en els propers dies és si finalment Pablo Urdangarín podrà assistir al casament del seu cosí Iñaki Flood Urdangarín als Estats Units. Se sap que el seu oncle, l'ex de la infanta Cristina, podrà assistir, però la presència de Pablo és tota una incògnita. Es demanarà unes vacances express al Barça amb tal de travessar el bassal i donar-li l'enhorabona a Flood? O optarà per quedar-se a Barcelona i continuar posant-se a punt per a l'inici de la temporada oficial?

El seu germà Juan, a Sotogrande

Sotogrande és una de les destinacions preferides dels espanyols. Dels espanyols que compleixen una de les dues (o les dues) condicions: ser ric i ser famós. Passejant pels carrers i els ports d'aquesta gegantina urbanització que es troba a mitja hora de cotxe a Marbella, els habitants de Sotogrande es poden trobar personalitats com els Botín, els Irujo, Ana Rosa Quintana, els Marichalar... i també a Juan Urdangarín. El germà de Pablo es relaxa a Sotogrande aprofitant les vacances: li encanta mirar el mar... i sortir de festa. En un tres i no res sembla que arribarà la seva mare, la infanta Cristina. Té ganes de desconnectar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sotogrande ® (@sotogrande_)