El periodista Jonathan Karl va escriure el llibre Tired of Winning (Cansat de guanyar), en el qual va revelar el favor que l'expresident Donald Trump li va demanar a la famosa socialité Kim Kardashian per concedir un indult. D'acord amb el text del corresponsal de la cadena ABC, ambdós empresaris es coneixien d'haver-se vist, tanmateix, van estrènyer la seva relació l'any 2018. En aquell moment, ella encara era l'esposa del polèmic músic Kanye West, quan va decidir estudiar Dret.

En el seu procés de convertir-se en advocada la famosa tenia un projecte per indultar gent que fos a la presó purgant llargues condemnes sense haver vessat ni una sola gota de sang, tal com ressenya Clarín. Així que el maig de 2018 va tenir una trobada amb el expresident dels Estats Units (EUA), Donald Trump. Presumptament, segons l'assenyalat pel llibre, en aquesta reunió ambdós van conversar sobre un possible indult per a una senyora d'ascendència afroamericana de 63 anys anomenada Alice Marie Johnson. La dona complia cadena perpètua i portava més de 22 anys presa per "tinença de cocaïna i blanqueig de diners". El cert és que, gràcies a la gestió de la model, a la setmana Alice Johnson estava a casa seva, la qual cosa va desencadenar diverses crítiques sobre l'exmandatari.

Quin va ser el favor que va demanar Donald Trump a Kim Kardashian?

En transcórrer un any, Kim Kardashian va tornar a acudir a Donald Trump, aquesta vegada insistint sobre les millores en el sistema penitenciari del país. Segons relata Jonathan Karl al seu llibre, en aquesta oportunitat l'empresari va tenir una comanda d'intercanvi amb la mediàtica dona. Però... Quina va ser la comanda? Sobre això, "una font familiaritzada amb les converses em va explicar que Trump va escoltar les seves peticions i li va demanar un senzill quid pro quo. O sigui, ell garantiria els indults, li va dir a Kardashian, si ella aprofitava les seves connexions amb altres celebritats perquè els seus amics jugadors de futbol americà el visitessin en la Casa Blanca", explica el comunicador en el text.

De la mateixa manera, l'escrit també precisa que "Kardashian va arribar a intentar el que li va demanar Trump, veient que era un petit preu a pagar a canvi d'aconseguir justícia per a persones que creia que estaven complint condemnes injustes. Però tots els futbolistes amb qui va contactar ho van rebutjar. Trump s'havia tornat massa tòxic. En les dues últimes setmanes de la seva presidència, ningú no volia ser a prop d'ell".

Donald Trump no va continuar ajudant Kim Kardashian

Temps després Kim Kardashian va voler tornar a contactar a Donald Trump per l'assumpte dels indults i suposadament ell li va dir: "Ni de broma" i ella, va preguntar què havia |passat, a la qual cosa ell va respondre: "Vas votar Biden i ara veniu a demanar-me favors?" Al llibre es llegeix: "Després d'unes quantes paraules més, la línia va quedar en silenci. Trump l'havia penjat". Més enllà del tema dels favors, presumptament Donald Trump mai no s'havia mostrat enlluernat amb la personalitat de l'estrella. Alguna vegada, fins i tot, va criticar les corbes de Kim Kardashian i la seva forma de vestir, és a dir, totes les característiques que la van convertir en una autèntica icona planetària.