Una lliçó valuosa que tots hauríem d'aprendre és que mai no s'ha de descartar alguna cosa per complet, ja que les nostres mentalitats i gustos poden canviar dràsticament d'un dia per l'altre, igual com succeeix amb les tendències de moda que abans rebutjàvem i que ara formen part del nostre estil. Kim Kardashian és un exemple d'això, ja que va afirmar en el passat que mai no es faria un tatuatge, utilitzant de forma irònica la seva famosa frase: "No se li posen adhesius a un Bentley". Tanmateix, en un episodi de 'The Kardashians' va admetre que va cedir davant de la pressió i té un petit tatuatge en un lloc secret des de 2021!

La promesa trencada: Kim Kardashian revela el seu inesperat tatuatge en un lloc secret

Davant les càmeres, la CEO de SKIMS va confessar haver-se tatuat a l'interior del seu llavi inferior el símbol d'infinit. Un acte que, segons ella, va tenir lloc l'octubre de 2021, la mateixa nit en què va tenir el seu primer petó amb el comediant Pete Davidson, amb qui va mantenir un romanç durant nou mesos. Aquell dia, Kim havia estat la presentadora de Saturday Night Live, un assoliment significatiu en la seva carrera. Després de l'esdeveniment, l'equip del programa, inclosa la seva germana Khloé, la van persuadir perquè es fes un tatuatge a les 4:30 de la matinada, encara vestint la icònica granota fúcsia de Balenciaga amb el que es va robar totes les mirades a la sortida del xou. "Així és com se celebra SNL", va expressar Kim durant l'enregistrament al saló de tatuatges, justificant la seva decisió de tatuar-se.

Encara que Kim va aclarir que la seva decisió de tatuar-se no estava relacionada amb Pete Davidson, la història del tatuatge ara està lligada a aquest capítol de la seva vida. A diferència de Pete, que es va fer diversos tatuatges en homenatge a Kim durant la seva relació, tots els quals va eliminar després de la seva ruptura.

Un Bentley amb adhesius: Kim fa una broma irònica de la seva pròpia regla

Irònicament, Kim Kardashian va fer broma sobre la seva pròpia declaració anterior, dient: "Al final he posat un adhesiu en un Bentley". Tanmateix, l'estrella ha mantingut el seu tatuatge en un lloc molt estratègic i discret: l'interior del seu llavi inferior. Fins i tot va confessar que ella mateixa oblida que el té: "M'oblido que el tinc, però que de tant en tant m'estic passant el fil dental i veig una cosa negra i dic 'què és això negre a la meva boca?'".

Aquesta decisió contradiu tant les seves afirmacions el 2009, on va indicar que considerava de mal gust fer-se un tatuatge, com les declaracions que va fer el 2013, en respondre les preguntes d'un dels seus molts seguidors sobre la possibilitat de tenir tatuatges, assegurant el següent: "no he tingut cap desig i mai no ho tindria". Curiosament, Kim no és l'única de les germanes Kardashian-Jenner amb un tatuatge en aquest lloc poc convencional. Kendall Jenner també té un tatuatge a l'interior del llavi, la paraula 'MIAU'. Kim, en el passat, va criticar el tatuatge de Kendall, però ara sembla haver-se unit al club exclusiu de tatuatges discrets en llocs sorprenents.