Kim Kardashian sol ser en el centre dels mitjans. Ara sent dolor en veure que la seva filla gran prefereix passar temps amb el seu pare. North West està molt còmoda amb el nivell de vida del seu pare. En un nou episodi de The Kardashians, l'empresària es va sincerar i va parlar d'algunes experiències que té en criar fills com a dona divorciada. A més, va fer menció sobre la seva filla gran, qui prefereix passar temps amb el seu pare. Segons diversos informes, els fills de Kim Kardashian i Kanye West prefereixen estar amb el seu pare. En una entrevista de 2023, la socialité va dir que els seus fills "passen la major part del temps amb Kanye". També va dir que el cantant és un pare "molt present" i que "els nens l'adoren".

El raper també ha parlat públicament sobre la seva relació amb els seus fills. En una entrevista de 2022, va dir que els seus fills "són el més important del món per a mi". També els mateixos nens han expressat la seva preferència per estar amb West. En un vídeo de 2022, North West va dir que "vol viure amb papa". Kim Kardashian va parlar amb Kourtney Kardashian, a qui li va dir sobre les dificultats de criar fills com una dona divorciada i la difícil setmana que va tenir amb North West en particular. "North, ella anirà a casa del seu papa i dirà: 'Papá és el millor'. Ell el té tot resolt. No té mainadera. No té xef. No té seguretat. Viu en un apartament'", va dir.

"I ella començarà a plorar: 'Per què no tens un apartament? No puc creure que no tinguem un apartament'". Kourtney Kardashian va fer que la seva germana se sentís millor en compartir les seves pròpies experiències, afirmant que els seus fills també prefereixen passar temps amb el seu pare. Malgrat tots els obstacles, Kim Kardashian afirma que ser pare val la pena i és increïblement gratificant. "Ho descobriràs i et sentiràs molt orgullós d'haver-ho descobert", va dir. És possible que els nens simplement passin més temps amb Kanye West perquè ell viu a Wyoming, mentre que l'empresària viu a Los Angeles. També és possible que els nens prefereixin passar temps amb el seu pare perquè ell té un estil de vida més relaxat que la seva mare.

North West prefereix passar temps amb el seu pare a l'apartament

La filla de Kim Kardashian prefereix estar amb el seu pare al costat dels seus fills viuen en una mansió a Calasabas, valorada en 60 milions de dòlars. 'I grega' solia viure allà, però se'n va anar i es va mudar a un apartament després del seu divorci.

L'estil de vida menys luxós de Kanye West sembla que li agrada més als seus fills

Malgrat tenir un patrimoni net valorat en mig bilió de dòlars, Kanye West prefereix mantenir un estil de vida simple, així ho ha donat a conèixer la seva exesposa, Kim Kardashian, a través del nou episodi de 'The Kardashians' a Hulu. D'acord a l'expressat per la socialité, l'intèrpret de 'No More Parties in LA' els ha dit adeu als luxes per endinsar-se a una vida més acollidora en un "humil" departament, mateix que comparteix amb la seva nova esposa, Bianca Censori.