Els embarassos de les famoses sempre són un tema suculent per als cronistes del cor. Es pot destacar que, d'uns anys ençà, el tema sembla ja tot un trencaclosques. Només n'hi havia prou que Telecinco creés un altre format de telerealitat d'èxit com La isla de las tentaciones perquè crear més i més personatges. Per si no n'hi havia prou amb els drames amorosos de les grandes hermanas i els participants de Supervivientes. En qualsevol cas, res no evita que els realities s'entrellacin entre ells.

Així succeïa en la segona edició de l'espai perfecte per als que es moren de ganes de posar-li les banyes a les seves parelles, quan els espectadors van poder gaudir de la tornada a escena de la canària Marta Peñate. Per als menys seguidors dels programes de Mediaset, ella va ser concursant de la setzena edició del Gran Hermano. L'última que va presentar Mercedes Milá i en la qual la coneixíem com una estudiant de periodisme eixerida de 24 anys que venia a buscar-ho tot a Guadalix menys l'amor. Per què? Perquè ella ja tenia amb qui arrupir-se fora de la casa. Lester Duque, el seu xicot de sempre. Seria cinc anys després quan ambdós s'aventuraven a sentir allò de hay más imágenes para ti de boca de Sandra Barneda a la República Dominicana.

marta lester l'illa telezinco
Marta Peñate i Lester Duque. / Telecinco

Onze anys de relació a les escombraries perquè el seu noi se les va posar ben posades amb Patricia Pérez, una temptadora barcelonina. Des d'aleshores, Lester i ella no s'han separat. S'han casat i ara esperen un nadó, encara que van passar pel tràngol de patir un avortament gemel·lar. Ara, Patri es troba el sisè mes d'embaràs i tot ha anat bé en el compte enrere per convertir-se en pares. Anava bé fins ara, ja que la televisiva ens ha fet tots partícips del terrible ensurt mèdic que l'ha portat a ingressar a l'hospital. La jove va acudir a urgències amb dolors de panxa molt forts i una hemorràgia vaginal.

No era la primera vegada que vivia un episodi de sagnia com aquest, però els facultatius li van donar més importància en aquesta ocasió, donada la possibilitat que al nadó li pugui passar alguna cosa. A través del seu canal de MtMad, la parella ha anat actualitzant del seu estat després d'una seqüència veritablement dramàtica.

La parella de Duque descomposta, plorant a raig fet per tant estrès i la por que tot acabés en tragèdia. També a través de les xarxes socials han compartit com han viscut aquest episodi d'angoixa màxima. "Después de vivir un aborto, creo que se vive el embarazo de una forma totalmente distinta. Quise ser cauta y guardar para mí los primeros cuatro meses de embarazo sin expresar ni contar a nadie todos los miedos, nervios e incertidumbre que pasamos en muchos momentos… sin embargo, el cuerpo avisa y te da señales de que hay cosas que no van bien, esta vez al igual que os muestro las cosas positivas también quiero enseñaros esta parte oscura que también existe", escrivia ella en el seu perfil d'Instagram.

Per sort, ja està a casa. Ha rebut l'alta mèdica i, fins on s'ha fet públic, no hi ha res de què preocupar-se en excés. Ens n'alegrem per ella.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!