Kiko Rivera no va tenir cap problema en admetre la seva addicció a les drogues. Va ser a GH DUO quan va obrir de cor de bat a bat i va parlar d'un tema tan delicat, un secret a veus. "En determinat moment de la meva vida, i d'allà ve en gran part la meva depressió, vaig tenir addicció a les drogues", va informar.

En el seu viatge al Nepal amb Jesús Calleja va revelar tots els detalls. Quan va començar a consumir i les grans quantitats de diners que es van gastar en la seva mala vida. "Vaig començar a consumir amb 17 o 18 anys i he arribat a consumir fins a quatre i cinc grams al dia", donava a conèixer l'artista. "La meva mare es va assabentar fa tres o quatre anys", recordava ell, "quan la meva dona ja no pot més i la truca".

Kiko Rivera MEDIASET
Kiko Rivera MEDIASET

Tot va començar quan va guanyar diners de forma fàcil. La seva mare estava de gira per Llatinoamèrica i en complir els 18 anys li van oferir els seus primers 2.000 euros per acudir a una discoteca. Ràpidament va començar a cobrar 25.000 euros per fer-se quatre fotos. "Jo he arribat a sortir d'un bolo sense pasta. Me l'he fos". Però els diners se li acabaven en una sola nit.

"Molta festa, estupefaents a sac. Anava amb 25 amics o 30. Arribava un cap de setmana i els deia: 'On voleu anar?' Tot putes, festa, tot. És alguna cosa del meu passat que jo explico amb normalitat", relatava. "Dèiem: 'Anem a Londres', i pagava els avions, els hotels, els sopars, les festes i em podia gastar 60.000 euros [...] Quan els diners t'arriben fàcil, te'ls gastes fàcil. Pot ser que hi hagi gent que s'ho hagi passat bé en aquest país, però ningú millor que jo".

José Antonio Avilés va consumir per ser com el noi que li agradava

Arran de la confessió de Kiko Rivera, molts altres rostres de Mediaset es van sincerar sobre les seves addiccions, com Alonso Caparrós o Kiko Matamoros. L'últim en fer-ho ha estat José Antonio Avilés, l'última incorporació a 'Sálvame'.

José Antonio Avilés MEDIASET
José Antonio Avilés MEDIASET

"Hi ha una etapa de la meva vida que no he volgut explicar. Amb 19 anys m'enamoro i tinc una relació amb una persona de 45 anys. Va ser una situació complicada perquè no era una relació sana. Però no per la diferència d'edat sinó pel que hi ha en la relació. Alhora descobreixo que té certes addiccions i jo em fico allà. Vull portar una vida d'un paio amb una edat que guanya diners i vull tenir diners per tenir també aquesta vida. I a partir d'allà comencen les mentides, he consumit això és així", comentava. Confessa que les hi enginyo per guanyar molts diners de forma fàcil. Necessitava mantenir el tren de vida de la seva parella.