Kiko Rivera està passant els seus pitjors dies. El seu ictus de la setmana passada encara li està passant factura. Després d'estar malaltet abans de l'estrena del seu nou tema 'Vudú', la cosa va anar a pitjor i va haver d'ingressar a l'hospital. Es temia el pitjor, però per sort es va acabar recuperant i aquest dilluns ja estava a casa seva, juntament amb les seves filles i la seva dona, Irene Rosales. Elles són el seu suport més important i l'estimen: ara li fan les cures físiques i psicològiques. L'arrupen al llit i li donen petonets a Paquirrín. Quina sort té Kikito amb això.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiko Rivera (@riverakiko)

Però Kiko sap que ara és moment de recuperar-se, també del cap. No el té ara prou amotllat després de tot el que li ha passat i si llegeix la premsa del cor ho passarà malament. Ha pres llavors una decisió impactant. Dràstica, letal: apagar el mòbil durant dues setmanes. Ell creu que és el temps just i necessari per desconnectar i girar full d'aquest mal tràngol que ha passat. Odia ara veure notícies sobre la seva persona i la decisió no pot ser millor: centrar-se en els seus i l'afecte que li donen serà la seva millor teràpia. Un dòmino amb les seves filles i uns escacs amb Irene poden ser molt curatius. I, de fons, la seva cançó de 'El Conejo de la Suerte'. No és mal pla.

Kiko Rivera Stories
Kiko Rivera Stories

Fuetada als paparazzis

Paquirrín està que no pot més. La premsa i els fotògrafs volen una instantània d'ell sortint de casa o de membres de la seva família venint-lo a visitar, però no l'aconsegueixen. Mentre ells són a baix amb el disparador preparat i el flaix encès, Kiko està tranquil·lament al seu llit veient-les passar. El seu últim missatge a Instagram abans de l'apagada de dues setmanes anava dirigit a ells, en una indirecta molt directa: "Té nassos que hagi d'estar jo donant explicacions de qui entra i qui no a la meva casa. Si us plau, deixeu-me descansar. Encara em funciona el cap per prendre decisions (sic) no inventin ni facin mal després d'una situació tan delicada com la que acabo de passar. Només soc una persona a la qual li ha donat un ictus. Respectin-me i deixin-me recuperar-me". Més clar, aigua.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiko Rivera (@riverakiko)

Ni tabac, ni Chabelita, ni la seva mare

Ara, el germà de Cayetano Rivera -qui s'està separant gradualment de la seva parella Eva González- és cada vegada més ni-ni. Ni el visita Chabelita, ni el visita la seva mare Isabel Pantoja ni fuma tabac.

La seva germana i 'La Tonadillera' no han passat encara per l'habitatge de Kiko per enviar-li ànims personalment. Tampoc no s'espera que ho facin. I no només perquè Isa Pi se les ha guillat momentàniament a l'altra punta del globus -concretament a Abu Dhabi-, sinó perquè Kiko ja ha anunciat en el seu post d'Instagram que no vindran. Ni ella ni la seva mami, la Pantoja. "La meva mare no vindrà i la meva germana moltíssim menys, així que deixin-me recuperar-me", concloïa el DJ a Insta.

Kiko Rivera a l'hospital GTRES
Kiko Rivera a l'hospital GTRES

Un Kiko que, per cert, també ha deixat el tabac. I és que seguint les recomanacions del doctor, Rivera ara estarà almenys un temps sense provar determinades substàncies. El tabac cancerigen estarà retirat de la seva rutina diària i els sucres -els quals els consumia Kiko en excés- també. L'altre dia el vam veure mossegant un deliciós pa de pessic de xocolata 0% sucres. Què bo, pebrots, Kiko. Segur que et vas quedar 'Embobao', com un dels teus temes.

Kiko Rivera, Embobao Youtube
Kiko Rivera, Embobao Youtube