Fa una setmana que van saltar les alarmes quan Kiko Rivera va patir un ictus, generant una enorme preocupació en el seu entorn i, sobretot, entre els seus més propers com Irene Rosales o Fran, el seu representant. Cap d'ells no s'ha separat de Kiko mentre ha estat a l'hospital. I tampoc quan Kiko ha rebut l'alta hospitalària i ha pogut instal·lar-se al seu domicili.

Kiko no tindrà una recuperació fàcil. El més probable és que hagi de sotmetre's a un dur procés de rehabilitació. Des del programa 'Fiesta', per exemple, apuntaven el cap de setmana passat que Rivera té seqüeles d'importància relativa que no li permeten dur a terme rutines diàries tan senzilles com rentar-se o menjar.

Kiko Rivera ja es recupera de l'ictus al seu domicili

Ara a Kiko li esperen mesos durs per davant en què haurà de cuidar-se en molts aspectes. Sobretot tenint en compte les patologies prèvies que arrossegava abans de patir l'ictus. Entre d'altres, la diabetis i l'àcid úric. La bona vida passa factura.

Kiko Rivera IG
Kiko Rivera / Instagram

A més, Kiko haurà d'allunyar-se d'entorns que li aportin estrès o ansietat. Evitar qualsevol impacte emocional. I encara que sigui difícil a causa de l'expectació que ha generat en els mitjans de comunicació, no li queda cap altre remei si vol recuperar-se amb èxit.

Kiko Rivera s'allunya de les xarxes socials i reserva la seva primera intervenció per a una exclusiva

Mentrestant, Kiko ha decidit desaparèixer temporalment de les xarxes socials. El motiu seria precisament evitar qualsevol exposició que li suposi un problema per a la seva salut. Prefereix guardar silenci i repòs, i centrar-se en la millora de la seva salut. Així ho va donar a conèixer ell mateix a les xarxes socials.

Kiko Rivera Stories
Missatge de Kiko Rivera / Stories de Instagram

No obstant això, aquesta decisió, la d'allunyar-se de les xarxes i del públic, no tindria tant a veure amb recuperar-se i sí amb el seu amb el seu compte corrent. Segons apunten diverses fonts, el seu silenci respon que es guarda les informacions per donar una exclusiva a alguna revista de paper cuixé. Fins i tot es parla que té dues ofertes sobre la taula. L'ictus farà més ric Kiko Rivera.