Rocío Carrasco no és l'única famosa que ha decidit parlar alt i clar de la seva vida després de molt temps callada. La que fos nòvia de Felip VI, la model noruega Eva Sannum, també ha tirat de la manta i ha recordat, públicament i per primera vegada, com van ser els seus cinc anys de relació. Un esperat testimoni que es publica al diari noruec Aftenpostes. Què explica Sannum?

Eva Sannum actualitat GTRES

Eva Sannum a l'actualitat, GTRES

"Fa molts anys que evito parlar d'aquesta vella història meva perquè ningú es pensi que trobo a faltar ser el centre d'atenció". Així de sincera es mostra la noruega de cabell ros, actualment casada amb Torgeir Vierdal i amb dos nens de 10 i 13 anys. "Estic molt contenta de no haver-me convertit en reina", afegeix Sannum, deixant clar el poc que li agradava la vida de palau. Unes paraules amb les que també es posiciona al costat de Meghan Markle, qui recentment ha explicat en una entrevista per a Oprah Winfrey el dur calvari que va viure sent dins de la casa reial britànica. "La gent no s'adona que és una cosa molt esgotadora, que és una vida de limitacions," afirma Eva, qui també diu que en cap moment no li van donar consells de com comportar-se. Una vida molt buida que actualment porten Felip, Letizia i les seves dues filles, Leonor i Sofia.

eva sannum i Felip GTRES

Eva Sannum i Felip, GTRES

Una sincera entrevista on Eva Sannum recorda un dels pitjors moments que va viure amb Felip. Va ser quan estaven començant el seu festeig. Ella vivia a Madrid amb un company seu i cada matí, abans de sortir de casa, havien de revisar els voltants per assegurar-se que no hi havia ningú. "Tots els dies passava el mateix, corrien darrere meu com un animal a la sabana. Els diaris espanyols sempre trobaven una cosa sobre la qual escriure, ja fos l'esmalt de les ungles o que portava el cabell moll", explica la noruega en relació amb la pressió mediàtica a la que va estar sotmesa durant cinc llargs i intensos anys. Una pressió que la va portar a escriure un diari personal. Un fet que no va fer gens de gràcia a Felip, que li ho va prohibir. Encara que la gran pregunta és, qui va deixar la relació? Un dubte que Eva també aclareix en l'entrevista. Malgrat no dir-ho de manera oberta, deixa entreveure que va ser ella qui va prendre la decisió. "Potser vaig ser una mica tossuda i hauria d'haver fet una declaració perquè va semblar que m'havien exclòs de la Casa Reial espanyola. I no és cert", lamenta ara la noruega. Una història que forma part del passat. Ara és feliç, liure i no tem a les conseqüències. Com haurà sentat el seu testimoni a Letizia?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat