Qui sap què hagués passat si un dia, per aquestes dates, però de fa ja uns quants anys, Felip no hagués cedit a les voluntats de la Casa Reial. El Nadal sovint és una època nostàlgica, de recordar temps passats. I Felip no escapa a aquesta melancolia. Perquè fa 19 anys, era molt feliç i estava a punt de passar el Nadal amb una jove noruega, de nom Eva Sannum, que va captivar tothom des que se'ls va veure junts en un casament d'uns royals europeus.

eva sannum felipe gtres

Eva Sannum i Felip (GTRES)

Quatre mesos després d'aquesta imatge, es va produir el que ningú s'esperava: el príncep Felip anunciava davant uns periodistes, que trencaven. La revista Vanitatis recorda com va anar tot. Una reunió del gabinet de comunicació de Zarzuela amb alguns reporters. Però en aquella copa de Nadal no hi havia ni rastre dels reis o els prínceps. El llavors cap de la Casa Reial era Fernando Almansa. I entre polvoró i polvoró, "sucedió lo inesperado. Estábamos tan tranquilos de charleta cuando aparece el Príncipe. Nos saluda y nos dice que nos tiene que contar algo. Yo pensé que nos iba a dar el anuncio de su boda con Eva Sannum. Estábamos expectantes, y nos quedamos atónitos cuando nos cuenta que ha roto con ella. Como vino se fue”, són paraules de Mariángel Alcázar.

 Felip banyador Eva Sannum i Álvaro Fuster GTRES ok

Felip i Eva Sannum (GTRES)

"Por razones estrictamente personales y particulares, cada uno seguirá su camino en la vida. La decisión ha sido tomada libremente y de mutuo acuerdo”, els hi va dir Felip. Tothom al·lucinant. Però ell es prendria la venjança: "Esta ruptura tuvo también consecuencias en el terreno familiar y en el organigrama de Zarzuela. El Príncipe estuvo tiempo sin hablarse con su padre y exigió la salida de Fernando Almansa a cambio de dejar a Sannum".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat