El Festival d'Eurovisió de Tel Aviv ja és història. Holanda es va imposar, tal i com preveien les enquestes, en una nit on el més destacat va ser el crooner tronat de San Marino, una mena de cuñao passat de gintonics a Eivissa, el descuit de Bar Refaeli, el marit català indepe del presentador, els lamentables galls de Madonna Sparrow, la polèmica amb el grup islandès que va ensenyar unes banderes de Palestina i la baixa puntuació que els jurats li van donar a Miki. 7 miserables punts de Bielorússia i Rússia que després es van maquillar amb el vot popular.

miki

TVE

22ena posició pel cantant de Terrassa en una nit on fins i tot els més pessimistes vaticinaven una posició millor. Després de la gala, ja en fred, el representant espanyol ha lamentat que "sabemos lo que pasa con España". Sigui com sigui, la venda ya cayó i li va costar aixecar-se de la patacada. Però Miki no era l'únic català que ahir estava nerviós per saber els resultats finals d'Eurovisió. N'hi havia una altra, i aquesta sí que pot estar orgullosa perquè en certa manera, part del micròfon de vidre que es va endur Duncan Laurence, també és seu.

carlota lopez

@carlotalopezvdlogt

Es tracta de Carlota López, guitarrista del cantant holandès. De Salou, té 24 anys i fa unes setmanes li va explicar a Jordi Basté a El món a RAC1 que tot i no pujar a l’escenari, participaria en la promoció de la cançó perquè fa dos anys i mig que és la guitarrista del grup. López va estudiar a l’Escola Municipal de Música de Salou, al Conservatori de Vila-seca i posteriorment a la Rock Academy, a la localitat neerlandesa de Tilburg, una universitat dedicada a la música pop i urbana.

carlota lopez i duncan2

@carlotalopezvdlogt

carlota lopez i duncan3

@carlotalopezvdlogt

López viu als Països Baixos des dels 18 anys, és d’ascendència neerlandesa, i duu un tatoo que posa "Dret a somiar", i vaja sí els somnis es compleixen... Així celebrava el bon paper del seu company de grup:

carlota lopez tatoo

@carlotalopezvdlogt

 Segur que avui, l'endemà de l'èxit de Duncan, Carlota López encara no s'ha llevat del somni.