Eugenia Martínez de Irujo, duquessa de Montoro, és la filla petita de la dona amb més títols d'Espanya, la difunta duquessa d'Alba. Mare i filla van ser tota la vida unes outsiders, desinhibides, lliures, divorciades, descarades, avançades i fora de la caspa aristocràtica. Mentre tots els germans d'Eugenia són encarcarats com nobles, ella es divorcia del torero més guapo del moment, Fran Rivera i s'enamora d'un directiu d'Universal Music, famós per ser jurat d'Operación triunfo: Narcís Rebollo.

Narcís Rebollo y Eugenia Martínez de Irujo GTRES
Narcís Rebollo y Eugenia Martínez de Irujo GTRES

El directiu català acaba de penjar una foto d'Eugenia banyant-se despullada en una platja nudista. Fan una parella preciosa, madura i enamoradíssima. Ella té 53 anys i una filla del torero, ell té 52 anys. Gaudeixen del plaer de banyar-se en pilotes a l'estiu a ple dia. I no tenen por dels paparazzi, pengen a Instagram la imatge que Rebollo ha fet d'Eugenia sense roba entrant a l'aigua. Vídeo i foto:

Eugenia Martínez de Irujo sin ropa Instagram
Eugenia Martínez de Irujo sense roba Instagram
Vídeo a Instastories de Narcís Rebollo

Narcís Rebollo penja la foto amb el cul de la duquessa i una cançó addient. Ell, directiu musical, tria Tous les garçons et les filles de la cantant francesa Françoise Hardy. Una melodia preciosa per una foto xulíssima. Diu "Tots els nois i noies de la meva edat marxen enamorats sense por a l'endemà". Romàntic fins a dir prou. Eugenia mor d'amor i gosa publicar la mateixa foto al seu Instagram de 350 mil followers, que li veuen el cul. La duquessa hi afegeix un "Te quiero":

tq
Instagram d'Eugenia Martínez de Irujo
Eugenia Martínez de Irujo GTRES
Eugenia Martínez de Irujo GTRES

La parella passa les vacances a la Riviera francesa, a la Costa Blava. Una zona de rics però ells, que són milionaris, són rics d'amor. El cul de la duquessa, l'onada clavada als pits i un nòvio que escriu sobre la foto "Loco de amor" que va i ho publica tot. I ella reacciona amb un T'estimo. El cercle és de pel·lícula romàntica. Molt bé.

Si els segons matrimonis són això, que tothom que ho necessiti no s'ho pensi, es divorciï i trobi aquest amor tardorenc. I en pilotes. 

Eugenia adora Catalunya, el nòvio és català i ella treballa per Tous, la firma manresana de joies que, després de la polèmica purga independentista fent fora Pilar Rahola i Helena Rakòsnik de la Fundació, va acabar en paus. Eugenia sempre ha estat una mica hippy i va confessar a En Blau que duia tatuat el nom de la seva mare al clatell: Tana. Sobre Catalunya confessava a El Mundo: "El conflicto independentista no me ha causado ninguna incomodidad con los Tous. Principalmente me ha dado pena. Hasta en las familias hay malos rollos".

De mal rotllo familiar en sap: té un enfrontament públic amb el seu exmarit Fran Rivera, la família no volia que el vidu de la seva mare heretés i els seus germans no es posen d'acord sobre la gestió de la Casa d'Alba. Tornant a Catalunya afegeix: "El conflicto independentista no me ha alejado de los Tous, al revés". Dissenya joies i es banya nua.