El nivell de psicosi que està sobrevenint a la Junta Electoral de cara a les eleccions del 28 d'abril està arribant a nivells absurds. Però les sensibilitats de segons qui amb tot el que tingui a veure amb Catalunya estan més a flor de pell que mai. Fins i tot, arribant a límits grotescs. Després de prohibir que es diguessin a TV3 les paraules "presos polítics" i "exiliats", el passat dissabte el programa Preguntes freqüents va decidir contraatacar amb sorna. Com? Utilitzant un hashtag concret perquè els espectadors expressessin les seves opinions a la xarxa: prisispilitics. Així, amb "i", com el joc aquell de quan érem petits de dir paraules només utilitzant una vocal.

Al PP els ha faltat temps per denunciar TV3 davant la Junta Electoral per haver gosat utilitzar el hashtag #FAQSprisispilíticsTV3 per esquivar la prohibició que aquest mateix organisme els havia aplicat. El hashtag del FAQS varia cada setmana i té una etiqueta diferent depenent del tema que centri el programa. D'aquesta manera, la direcció volia denunciar la prohibició per part de la JEC a les emissores de la CCMA, TV3 i Catalunya Ràdio després d'una denúncia de Ciutadans. Però quan el PP va, a l'Està passant ja tornen. El programa satíric ha començat fort la setmana, deixant en evidència el ridícul d'algunes peticions polítiques fent una mena de La ruleta de la suerte amb els espectadors. 

esta passant presos

@estapassanttv3

Toni Soler i Jair Domínguez jugant a què poden dir i què no poden dir. Un Scrabble on anaven revelant les lletres d'unes paraules molt concretes, mantenint l'emoció sobre quina seria la paraula amb totes les seves lletres amb una mofa de primer nivell. El director i presentador vol evitar l'inevitable, amb música de tensió incorporada, mentre un trapella Domínguez es delia per mostrar els mots en tota la seva esplendor. Un moment impagable:

Està prohibit dir-les..., però no pensar-les. Jair Domínguez, sublim:

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat