"Avui viatjarem el doctor Domínguez i jo al més enllà. Què s'amaga? De quin misteri parlarem avui?", ha preguntat Toni Soler a l'inici de l'Està passant d'aquest dilluns. Resposta demolidora de Jair Domínguez: "Avui parlarem de Ciutadans... Existeixen?". Galeta amb la mà oberta a un partit que fa aigües.

ep

TV3

"Hi ha qui afirma que si vas ben d'hora, ben d'hora al Parlament, pots veure aparicions de diputats de Ciutadans i que a mig ple s'aixequen i marxen com a espectres".

carlos carrizosa lorena roldan  Parlament - Sergi Alcazar

Sergi Alcázar

Especialment sagnant ha estat la 'trucada' que han passat d'un testimoni que "se li va aparèixer... el polític de la corba en una esfereïdora nit". Entra en antena una veu femenina que diu que anava conduint quan va recollir un "senyor que anava caminant per allà, desorientat... em va dir que es deia Girauta". "Esgarrifós... una ànima en pena", diu Soler amb sorna. Continua el relat: "Llavors em va dir: 'en esta circunscripción me maté yo". "I va desaparèixer?"... "No, no, em va dir si em podia afanyar, que havia de fer de tertulià".

Després, més mofa arran d'altres psicofonies, "us advertim que és material sensible". I de qui es tracta? De la montapollos Arrimadas fent el ridícul com a oracle: "Sé que Albert Rivera va a ser el mejor presidente del Gobierno de la historia de la democracia en España". Pregunta Soler: "Són ànimes errants que han quedat atrapades perquè tenen temes pendents?". "No se sap ni en quin idioma parlen", rebla Domínguez. Rotund.