No és que a Ana Rosa se li hagi vist el llautó. És que fa temps que el llautó ja està desgastat de tant com se li ha vist. I no només pel seu silenci sobre el seu marit i el cas Villarejo. Els proposem un exercici: mirin-la entrevistant algú d'un partit d'esquerres i algú de la dreta. Primer, Pablo Echenique, parlant del nomenament de Dolores Delgado com a Fiscal General de l'Estat: "Creo que Dolores Delgado hará un ejercicio para mantener su independencia, debo ser de las únicas personas que lo piensa", diu AR. "Yo pienso lo mismo, creo que hará un buen trabajo", respon el portaveu de Podemos al Congrés. "La diferencia es que yo siempre he pensado lo mismo", li etziba la presentadora. 

ana rosa echenique

Telecinco

El diputat ha explicat que el seu partit està en contra que "sean los políticos los que decidan quiénes son los jueces". Tot i això, Vox s'ha ofert per participar en la renovació de la cúpula judicial. "Miedo me dan los jueces que podría proponer Vox". Torn pel dirigent de Vox Iván Espinosa de los Monteros. Ana Rosa li posa les declaeacions prèvies d'Echenique. Espinosa evita dir res. Només una frase vomitiva: “Miedo pasamos nosotros cuando pasamos por la cafetería y nos encontramos ciertos específemenes de su partido”. Ana Rosa somriu: "Veo que el parlamento va a ser muy tranquilo... En esto se ha pasado un poco...".

ana rosa espinosa

Telecinco

El que hauria d'haver dit ella, però, se sent de fons en boca d'un tertulià, Manuel Rico, que es queixa amb raó, dels insults del polític ultra a Echenique fent mofa de la seva minusvalidesa: “Esto es intolerable, intolerable”. El de Vox, continua encantat d'haver-se conegut, deixa anar un displicent: “La izquierda carece del sentido del humor”. La xarxa i els espectadors no estaven per bromes:

Per cert, alguna pregunta d'Ana Rosa a Espinosa sobre Rocío Monasterio?  Cap ni una. No fos cas.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat