Darrerament, Antonio Maestre és a tots els fregaos. Trending topic pel seu pare i a què es dedica, va passar-se de frenada parlant de Mireia Boya amb uns termes lamentables ("Uno de los ejemplos de la convergencia inflitrada en la CUP es el de Mireia Boya. Hija de burgueses cuasicaciques del Valle de Arán con negocios turísticos"), aquest matí de dimarts se les ha tingut amb Isabel San Sebastián i amb la mateixa Ana Rosa Quintana al matinal de Telecinco.

maestre pin

Telecinco

san sebastian maestre

Telecinco

Després que ahir Mariló Montero ja fes el ridícul amb Risto Mejide parlant del pin antifeixista que van portar Iglesias i Garzón en la seva presa de possessió com a ministres, el tema del pin ha continuat a El programa de Ana Rosa. Maestre ha decidit portar el mateix detall a la jaqueta. San Sebastián se'l mirava amb cara de fàstic i li ha etzibat greus acusacions sobre utilitzar l'holocaust: "¿no te da vergüenza? Estáis utilizando con desvergüenza un episodio trágico de la historia". Respon el periodista que "¿No te dá vergüenza a tí no ser antifascista? Tú te pones del lado de los nazis. Ese es tu sitio", paraules que han crispat la periodista ultra, que li ha saltat a la jugular: "Vete a la... No me hagas perder la educación". Ana Rosa intervé mirant de posar ordre i els renya cridant: "Vale... Vale... ¡Vaaaaale!"

ana rosa maestre san sebastian

Telecinco

Decisió que no ha ha fet callar Maestre: "Le tendrías que haber parado. Y si no la paras, es tu responsabilidad hacerlo. Luego no nos equipares a los dos. Y si no, tendrás que aguantar lo que yo responda". Ara qui estava irada és la presentadora: "No me vas a decir lo que tengo que hacer. Me da igual lo que digáis. Me molesta que faltéis el respeto a la audiencia", ha continuat Quintana, molesta per la picabaralla de cara als espectadors. Maestre s'ho pren com una ofensa personal: "Si tu no cortas a la que falta el respeto, me pongo a su mismo nivel".

El periodista tenia temps per estar en misa y repicando, perquè al que deia en antena li ha sumat la seva indignació a les xarxes socials, comentant el que li ha passat: "Pues no. No me callo ante nadie y asumo las consecuencias de cada palabra. Si me llaman, me oyen".