El matinal de TVE segueix sense funcionar. Mónica López a La hora de La 1 s'ensorra a un 3,6% de share. No li va molt millor a Gemma Nierga al matinal en català de La 2, Cafè d'idees fa un 1,1% d'audiència.  Els convidats són els que donen visibilitat i aquest dimarts López ha tingut una inesperada Esperanza Aguirre. No per parlar dels casos de corrupció pels que està imputada sinó de COVID a Madrid: "La culpa es del urbanismo" diu l'expresidenta. No culpa Díaz Ayuso, que portava el twitter de Pecas, el gos d'Aguirre. Diu que "Es una crack". Patètic. Vídeo:

esperanza aguirre tve

Esperanza Aguirre pren el pèl els madrilenys a TVE

Però s'ha fet viral una altra resposta de la imputada Aguirre: "Usted cree al 'doctor' Fernando Simón. En esta casa le llamán doctor Simón pero ni ha hecho el MIR, ni ha hecho el doctorado ni nada que se le parezca. Se fue de vacaciones dos veces en plena pandemia. No comparto con usted la credibilidad de ese señor". Mónica López està molt verda i no reacciona. Sabia que Aguirre és un toro difícil i va amb el lliri a la mà: "Señora Aguirre, yo no estoy poniendo en duda la credibilidad del señor Simón". No clar, qui la posa en dubta és Aguirre.

monica lopez mans TVE

Mónica López, presentadora de TVE

Mónica López compra el discurs d'Aguirre, no li diu a Fernando Simón "doctor" sinó "senyor" i no rebat Aguirre. Evidentment que Simón és metge. Twitter està tip de fake news i que els periodistes de la TV pública no les sàpiguen rebatre:

espe monica tve

López empetitida amb Espe, TVE

A Mónica López li va gran aquest vestit fet a mida per Enric Hernández. Esperanza se la menja a base de troles, com dir que "Vox es de centro-derecha". L'audiència fuig però el PP s'hi troba molt a gust. Dilluns havia d'anar Pablo Casado, però envien a Cayetana Álvarez de Toledo i també entrevisten José María Aznar i dimarts Esperanza Aguirre. Dimecres no se sap, Rajoy o la neta de Franco? I López badant.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat