Quan José María Aznar va sortir a escena, ja fa molts anys, es va presentar en societat amb un aspecte que feia grima, cabells foscos repentinats cap enrera, amb tones de gomina, un bigoti frondós i unes celles arrugades i poblades damunt una mirada que no presagiava res de bo.

aznar jove tve

José María Aznar (TVE)

Poc ens pensàvem que l'aspecte de qui acabaria sent el president del govern podria patir una sèrie de mutacions al llarg del temps que anirien a pitjor. Primer, quan va fer un Pablo Motos i va canviar el seu escanyolit cos per un six-pack ple d'abdominals que provocaven un efecte de Noeltocarianiambunpal. Un cos fet a prova de gimnàs i de pàdel que mostrava orgullós a les platges d'Oropesa. Un minimadelman de la Manxa al que només li faltava afaitar-se el bigotet per aparèixer amb un borrissol sinistre, a mig camí entre un adolescent al qual li estan sortint els primers pèls i algú a qui li han deixat una marca de cola després de treure's un postís:

aznar abdominals

aznar sense bigoti

Però quan crèiem que l'expresident del govern no podria superar l'esperpent, ha aparegut amb un nou tint de cabells. Un color ros de personatge de sèrie americana tronada, o de cantant hortera dels anys 80, no sabem si per rejovenir-se o per fer por. En una connexió amb La hora de la 1, Aznar ha mostrat quin és el seu look actual. La xarxa s'hi ha abonat en zero coma:

Aquest 2020 no para de sorprendre'ns. Estarem atents els pròxims dies a veure si Pablo Casado segueix la voz de su amo i també es fa reflexes als cabells.