El programa 'Espejo Público' d'Antena 3 ha patit alteracions per la Setmana Santa. La seva presentadora titular, Susanna Griso ha marxat de vacances, deixant l'espai a càrrec de la seva número 2, Lorena García. Un canvi de cromos que no altera el resultat final: el format continua insistint en una de les seves conductes més lamentables: fer trampes i prendre els espectadors per imbècils. L'episodi que s'ha viscut durant el passat Dijous Sant és de nota: sobretot en "l'assignatura" de l'anglès. L'escenari, un clàssic de la seva manipulació: Barcelona i Catalunya. En aquest cas, però, els indepes s'han salvat. Ara tocava atacar els turistes estrangers que passen uns dies a la ciutat. Una reportera va anar a la platja i, en trobar-se un d'ells sense mascareta a la sorra, el va entrevistar. L'home no parlava castellà, i això va provocar una barra lliure informativa al·lucinant. 

Lorena García Espejo Público Antena 3

Lorena García 'Espejo Público' / Antena 3

"Buenos días, ¿hablas español? ¿no llevas mascarilla?", demanava la periodista. El protagonista responia en anglès, posant a prova els coneixements de la dona. Amb prou feines s'en sortia: "¿no llevas mascarilla, face mask?".  Les dues paraules màgiques feien que el noi entengués la qüestió i comencés la seva reflexió. Literalment va dir: "què penso de les mascaretes? No m'agraden, però entenc perquè són necessàries. És una de les coses per les quals hem de pagar un petit preu per ajudar a tornar a la normalitat". I diem literalment, perquè la reportera va oferir una altra versió diametralment oposada, inventada i manipulada: "nos está comentando que él no lleva la mascarilla porque considera que no es necesario cuando está en la playa, no hay mucha gente y hay distancia de seguridad". La imaginació al poder. Total, la majoria dels espectadors tenen el mateix nivell d'anglès que ella. O això es pensaven a 'Espejo', però se li va girar en contra. La indignació, total: "¿no os da vergüenza?", "menuda caradura", "ha dicho lo que quería oir"...

Reportera Espejo Público Barcelona Antena 3

Reportera 'Espejo Público' a Barcelona / Antena 3

tuit a Espejo Público a Barcelona

tuit a Espejo Público a Barcelona 2

tuit a Espejo Público a Barcelona 3

tuit a Espejo Público a Barcelona 4

Tuits contra 'Espejo Público'

griso riu antena 3

Susanna Griso rient / Antena 3

Que la realitat no t'espatlli un bon titular. I que l'anglès no et faci quedar com a una ignorant. Molt millor mentir i intoxicar.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat