Malgrat la duresa de la pandèmia, els Reis d'Orient van tenir la mateixa feina de cada any. Enguany, potser, l'esforç havia de ser redoblat: la il·lusió és més necessària que mai per culpa del maleït coronavirus. Per això, en alguns casos, han avançat feina i han deixat presents valuosíssims a aquells que més els necessitaven. Com per exemple, enviar a casa a malalts ingressats a l'hospital, lluitant contra tota mena de malalties que els estan fent la guitza. Un d'ells és l'estimat periodista argentí i expert en tribunals, Ernesto Ekaizer, que últimament vivia un calvari de salut. Saben molt bé el que fan, Ses Majestats.

ekaizer hospital

Ernesto Ekaizer a l'hospital per coronavirus / @ernestoekaizer

Ekaizer va emmalaltir per la covid al setembre, les va passar magres per superar-lo després de més de 60 dies molt durs, i quan tot semblava posar-se al seu lloc, un refredat comú va complicar les coses. Viatge de tornada a l'hospital i una vegada més a la lluita. El veterà comunicador, de 71 anys, no ha perdut però en cap moment l'alegria i les ganes de viure​, i el seu esforç ha tingut recompensa. Hores abans de que els Reis arribessin màgicament a les llars, el van sorprendre a la Fundación Jiménez Díaz de Madrid amb un obsequi immillorable: l'alta mèdica i el permís per tornar a casa. Ekaizer era pura alegria i emoció, reflectida a les seves xarxes socials: "¡¡SALUD!! Gracias. Alta. Me acaban de entregar el neumólogo y la médica endocrinología el informe con alta. Ya he dejado el oxígeno. Ahora en casa sigo con corticoides para bajar la inflamación y sus efectos." Després de l'informe mèdic, ha volgut agrair les mostres d'afecte i suport rebudes al llarg del que va nomenar com festes 'covidenyes': "Quiero deciros antes de bajar del hospital lo que ha significado vuestra larga solidaridad desde finales de septiembre. El cariño. Sentirse acompañado es impagable."

Ernesto Ekaizer RAC1

Ernesto Ekaizer / RAC1

La lluita continua, però Ses Majestats han aplanat el camí. Felicitats, mestre.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat