Enrique del Pozopara lo bueno y para lo malo, és un dels personatges televisius que més ha fet parlar en molts moments. Qui va ser, de jove, part del duo 'Enrique y Ana' va deixar enrera el Súper Disco Chino (Disco, disco, chino, chino, fino, filipino), La gallina co-co-uá o El abuelito i va passar a formar durant molts anys el circ telecinquero de col·laboradors i tertulians, convidats habituals, que esbombaven la seva vida privada, sovint, tenint-se-les amb els seus companys de programa. Habitual de Sálvame, encara ressona als passadissos de Mediaset la bronca amb Belén Rodríguez, parlant d'homofòbia i amb acusacions greus, i la frase "Te vas a comer una querella".

Als seus 60 anys està preparant una biografia que promet no dejar títere con cabeza i que segur que té la part de polèmica que sempre l'ha acompanyat en les seves intervencions televisives. Després d'un temps apartat del mapa mediàtic a Espanya ("me ofrecieron algunos realities, pero no me apetecía"), vivint a cavall entre Barcelona i Itàlia, on li van sortir projectes que li cridaven més l'atenció, Del Pozo ha tornat a instal·lar-se a Madrid, amb retrets que "En España se valora siempre mucho más lo de fuera", tal i com ha dit en una entrevista per la revista Semana. Durant la conversa insisteix en que el llibre que veurà la llum vindrà farcidet d'aspectes que no es coneixen d'ell: "hay tanto desconocido de mí, pero tan brutal... ¿qué tengo que ocultar? ¿Con quién me he costado a lo largo de mi vida? A mí no me importaría decirlo".

Per exemple, amors desconeguts, barrejats amb d'altres que sí se saben. Li pregunta el citat mitjà "¿Cómo está tu corazón?", i ell respon orgullós que "está contento". L'última parella que se li va conèixer va ser Rubén Sánchez, que va participar a Supervivientes l'any 2022 i de qui ara que ja han partit peres, diu que ja està dat i beneït, i no perquè ell participés al reality de Telecinco, tot i que "sí que influyó mucho todo lo que pasó. Él es una persona maravillosa y es triste todo lo que pasó porque hubo una campaña contra él y contra mí en Sálvame. Yo no he visto una campaña más despreciativa que esa.  Aquello fue tremendo y ya lo contaré". 

ruben enrique
Enrique del Pozo i Rubén Sánchez / Telecinco

El que també explicarà en breu és quina és la identitat del seu nou amor. Perquè Enrique del Pozo torna a estar enamorat. Sí que ha donat alguns detalls sucosos, com per exemple, que porten junts dos mesos i mig ("vamos despacio") i que "estoy con un político, pero en este momento no quiero y ni él quiere ser parte de esto. Yo entiendo que la gente diga que no quiere cierta visibilidad porque se paga un precio muy alto ¿Que nos pillarán algún día? Pues imagino que sí. Y lo responderemos con cariño. Pero él ahora no quiere mochilas"... Veurem quan triguen els paparazzi en veure'ls junts.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!