Tamara Falcó i Íñigo Onieva han estat dos dels noms que més han sonat en la premsa del cor en les últimes setmanes. La seva ruptura ha tingut gran repercussió en els programes de salsa rosa i a les revistes de paper cuixé. Una separació que ha tirat per terra alguns dels plans que la parella tenia en comú a curt, mitjà i llarg termini.

Un d'ells té a veure amb el casament. Dies abans que sortís a la llum el vídeo en el qual Íñigo apareixia menjant-se la boca amb una jove, Onieva li havia demanat matrimoni i havia obtingut resposta positiva. Un enllaç que li feia especial il·lusió a Tamara, ja que la marquesa de Griñón és una dona molt creient. Tanmateix, com era d'esperar, el casament se'n va anar en orris.

Tamara Falcó i Iñigo Onieva
Tamara Falcó i Iñigo Onieva

No hi haurà restaurant de Tamara Falcó i Íñigo Onieva

Però n'hi ha més. Un altre dels projectes que s'ha quedat en foc d'encenalls és l'obertura d'un restaurant en comú. Falcó té una gran passió per la cuina. Després de guanyar 'MasterChef Celebrity 4', Tamara va ampliar els seus coneixements culinaris ien graduar-de com a xef a l'escola Le Cordon Bleu, un dels centres més prestigiosos del món. I s'havia plantejat obrir el seu restaurant juntament amb Íñigo. "El meu focus ara està posat en la restauració. I amb Tamara tinc previst obrir un restaurant, a ella li encanta la gastronomia, i junts muntarem un negoci", deia Onieva en una entrevista per a Cinco Días el mes de maig passat.

Un dels llocs on es van plantejar obrir el local va ser a El Rincón, el palau que li va deixar en herència el seu pare, Carlos Falcó, i que està situat en Aldea del Fresno. Un lloc que hauràs vist si has visualitzat la sèrie de Netflix 'La Marquesa'. I és que l'últim capítol està dedicat al sopar de gala que Tamara va oferir a la seva mare, Isabel Preysler, a la seva parella, Mario Vargas Llosa, a altres membres de la família com Ana Boyer i el seu marit Fernando Verdasco, i amics com Boris Izaguirre. Tanmateix, aquest projecte també se n'ha anat en orris després de la ruptura de la parella.

Enrique Iglesias no intervindrà en les diferències entre la seva germana i Íñigo Onieva

El projecte que sí que segueix en marxa és la discoteca Lula Club , el local de lleure que Íñigo va obrir sota el paraigua de Tamara i que està situat en plena Gran Via de Madrid. A més, també és el director de Mabel Hospitality, del Grup Tatel, en el que participen altres socis VIP com Rafa Nadal, Pau Gasol, Cristiano Ronaldo i Enrique Iglesias.

Un Enrique Iglesias que, com a la resta de la família, no li ha agradat en absolut l'engany d'Íñigo. I que podria incitar Onieva a deixar el Lula Club perquè s'allunyi per complet de Tamara i la seva família. Tanmateix, el cantant és dels que separa els negocis de família. I no ficarà cullerada en cap dels negocis que té el que és el seu associat en el Grup Tatel.

El que ha fet Íñigo tampoc ha agradat a la que anava a ser la seva sogra, Isabel Preysler. No obstant això veient les punyalades que Isabel li tirava al seu gendre en el sopar celebrat a El Rincón, pot ser que l'ex de Julio Iglesias s'alegri que hagi passat per perdre'l de vista.