És una de les superestrelles espanyoles més internacionals. Elsa Pataky va saltar a la fama gràcies al seu paper a “Al salir de clase” i es va fer famosa a tot al món gràcies a “Fast & Furious”. Ara ja fa tres anys que viu a Austràlia amb el seu home, el també actor Chris Hemsworth, amb qui té tres fills.

elsa pataky chris hemsworth

Elsa Pataky i Chris Hemsworth | @elsapatakyconfidential

A més d’actriu, Pataky és model. Els seus seguidors estan sempre pendents de la seva imatge, que és també part del negoci. Amb un simple canvi de ‘look’ la madrilenya revoluciona les xarxes. La fama té un preu, i Elsa Pataky també té els seus detractors. Aquest estiu la van arribar a criticar per anar sense calces al casament del seu germà.

elsa pataky estiu   instagram

Elsa Pataky en una fotografia del seu Instagram | @elsapatakyconfidential

Ara la Pataky ha tornat a esvalotar el galliner amb un vestit impossible. Durant l’acte de presentació de “Tidelands”, la nova sèrie de Netflix de la qual ella n’és protagonista, Elsa Pataky va desfilar sobre la catifa vermella amb un vestit negre molt escotat, amb l’espatlla a l’aire i un tirant blanc.

elsa pataky tidelands instagram

Elsa Pataky a la presentació de "Tidelands" a Brisbane | @elsapatakyconfidential

Els comentaris a Instagram no van trigar a aparèixer. A favor i en contra, a parts iguals. “Estás guapísima”, “siempre te encuentro preciosa”, “búscate otro asesor de imagen”, “el vestido no te hace un pecho bonito”. I així fins que la Pataky publiqui una altra fotografia amb un altre ‘look’ que deixi tothom amb la boca oberta.