Aquest cap de setmana, Elsa Pataky i el seu marit, l'actor Chris Hemsworth, han estat a Getaria, Guipúscoa, per assistir al casament del germà de l'actriu.

Cristian Prieto i la seva nòvia Silvia Serra s'han casat davant 40 escollits convidats, entre els que destacava la parella d'intèrprets, així com un altre col·lega de professió, Matt Damon, amb la seva dona Luciana Barroso. Abans de l'enllaç, Pataky i Hemsworth han tingut uns dies de vacances pel País Basc, on, entre d'altres coses, "Thor" ha après a agafar un got per servir-se sidra d'una manera molt més subtil que quan agafa el seu martell.

El cineasta i fotògraf és el germà petit de Pataky i entre ells dos sempre hi ha hagut una gran sintonia i complicitat, a banda que es desviu pels seus tres nebots. De fet, ella mateixa ha servit com a model per moltes de les instantànies de Prieto.

Prieto i la seva parella des de fa anys, l'infermera de Castelló Silvia Serra, s'han casat després que fa uns mesos ell se li declarés en un viatge per Bali. El dia més feliç de les seves vides ha arribat, amb molts nervis i alegria per part dels nuvis. El germà d'Elsa Pataky ha dut un vestit de color cru i la seva característica cabellera a l'aire, a més de barba de molts dies. De la seva banda, ella duia un espectacular vestit amb escot en V fins a la cintura i un llarg vel.

 

Esto ya va... Te quiero #bodorrio

A post shared by Victor Montesinos (@vmonme) on

Però el vestit que ha generat més comentaris ha estat el que duia Elsa Pataky. Per ella, el casament del seu germà també ha estat un dia per recordar, un dels moments més feliços de la seva vida, tal i com ella mateixa ha escrit en la felicitació que ha fet als nuvis al seu compte d'Instagram:

Però el vestit llencer en rosa pal escollit per la intèrpret de Didi Hollywood o Ninette ha provocat que alguns s'hagin fixat en un detall amagat, més enllà de l'espectacularitat de la peça. El suplement "Jaleos" del diari "El Español" posa el focus en que "la instantánea idílica tan solo quedó 'manchada' por una moda: la de dejarse la ropa interior en casa". Pel mitjà, doncs, que Pataky dugui o deixi de dur calces "taca" la fotografia. Per ells, el vestit de l'actriu "se trataba de un atuendo un tanto imposible si se tienen en cuenta las aberturas laterales del mismo. Gracias a ellas, se aprecia claramente la ausencia de ropa interior en la actriz. Sin duda, un vestido no apto para ropa interior". "Jaleos" incideix en que "la actriz no llevaba bragas. Un detalle que parece no molestar o incomodar a la estrella. Todo lo contrario, lució espectacular y con la mejor de sus sonrisas".  Aquest cap de setmana, la núvia va dir "Sí, quiero" quan es va casar. La que també podria dir "Sí, quiero... ponerme o dejarme de poner lo que me de la gana debajo del vestido", seria Elsa Pataky.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat