Les persones més populars de Catalunya són els meteoròlegs de TV3. Cada dia són seguits per molts centenars de milers d'espectadors transversals. Fins i tot catalans que defugen TV3 per ideologia  s'informen del temps que farà a través de la cadena que millor ho explica.

El temps de TV3 només rep una crítica: passa més temps parlant de quin temps ha fet que no pas de quin temps farà. Amb la desaparició del programa Espai terra, l'espai sobre naturalesa és ara El temps. I d'entre tots els presentadors el més estimat és Eloi Cordomí.

eloi cordomi TV3

eloi a tem tv3

Eloi Cordomí, TV3

És el meteoròleg fix del Tot es mou i explica cada tarda les millors imatges de clima. Sovint apareix en alguna suplència fent El temps del TN migdia o vespre. Cordomí ha estat entrevistat a un poadcast sobre mascotes de RAC1, Animals de companyia per parlar dels seus: dos gossos i un gat.

Va dir que mai serien a casa més animals que persones. Estan empatats: l'Eloi viu amb el seu marit Xavi, el seu fill, dos gossos i un gat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eloi Cordomí (@eloicordomi)

Eloi Cordomí: "Porten feina. Quan hem tingut el nano ho hem notat. Has d'anar buscant temps per tots perquè tots són de la família. Ara som 3 i 3. Vam tenir el primer gos quan ja no érem a un pis de Barcelona sinó a una casa amb jardí a Palau Solità i Plegamans.

La meva parella és de Sant Boi i vam quedar-nos un gat petit, el que feia pitjor fila. Si no l'agafem es morirà perquè està desnodrit. És un sol de gat, en Boi, amb comportament de gos, molt mimós. Es fa estimar i busca la companyia. Vivíem a Poble Nou a un pis de 30 m2. Després va venir el Rem i en Xavi va apretar per adoptar un terranova de 60 kg". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eloi Cordomí (@eloicordomi)

El primer gos es diu Rem "El nom el vam somiar, ens agrada el kaiac però allà no vas amb rem sinó amb una pala".  L'animal té un ull de cada color. El segon gos té un nom que, no cal dir-ho, ens agrada molt: en Blau.

El bo de l'Eloi acaba explicant com s'ho fan ara amb un nen petit i dos gossos grans: "Des de petits als gossos els portem a una residència canina i s'hi senten com a casa. Ara fem proves, quan fem excursions amb el nen ens emportem un dels dos gossos. Poc a poc portarem els dos gossos quan sortim a fer coses".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eloi Cordomí (@eloicordomi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eloi Cordomí (@eloicordomi)

L'Eloi, en Xavi, el fill de la parella i tres animalons: en Boi, en Rem i en Blau. A EN Blau preferim no dir-ne mascotes sinó membres animals de la família. Fan molt de goig. 

----

Els meteoròlegs de TV3 són 9:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El Temps (@eltempstv3)

Tomàs Molina al TN vespre, Francesc Mauri al TN migdia, Eloi Cordomí al Tot es mou, Gemma Puig a Els matins, Enric Agud, Jofre Janué i Dani Ramírez al TN Cap de Setmana. I es reparteixen els butlletins del 324. N'hi ha dos que mai no surten en antena, fins ara. Són els encarregats de fer el portal del temps al web: Alberto Alcántara i Néstor Gómez. Els vam presentar aquí.