Els que hem tingut la sort de conèixer-lo, podem afirmar rotundament que a banda de ser un professional de cap a peus, tota la bonhomia que desprén a través de la pantalla encara és més gran del que sembla. Eloi Cordomí, un dels meteoròlegs més estimats pel públic català, sempre té un somriure d'orella a orella. I de motius per somriure, li en sobren.

eloi cordomi tot es mou

@eloicordomi

No només fa el que més li agrada, i ho fa de meravella, sinó que a nivell personal no pot ser més feliç. I aquest diumenge 28 de juny especialment. Perquè tal dia com avui, de fa sis anys, va començar una nova etapa en la seva vida. Aquell dia va dir-se el sí, ho vull, amb el seu gran amor, la seva parella Xavi. L'Eloi i el Xavi avui estan d'enhorabona. 6 anys de casats. 6 anys on no han oblidat res d'aquell dia màgic i del que ara fan partíceps els seus seguidors a la xarxa. Cordomí s'ha llevat aquest 28 de juny amb un missatge d'amor dedicat a l'home de la seva vida: "Per molts anys que passin sempre recordarem els somriures d'aquella setmana q va començar un dia com avui de fa 6 anys". I en dona fe amb un seguit de fotos de l'enllaç i del viatge posterior. Del casament, deixant clar la patxoca que feien els dos nuvis, vestits d'etiqueta, amb barret de copa i corbatí, elegantíssims, somrients, i emocionats abans de posar-se els anells:

eloi cordomi boda

@eloicordomi

eloi cordomi boda2

@eloicordomi

eloi cordomi boda3

@eloicordomi

El carismàtic meteoròleg de TV3, a qui podem veure sovint al Tot es mou, també ha recordat algunes instantànies del viatge de noces que van fer plegats, ja sense esmòquing:

eloi cordomi viatge noces

@eloicordomi

eloi cordomi viatge noces2

@eloicordomi

eloi cordomi viatge noces3

@eloicordomi

Ens sumem a les felicitacions a la parella. Que aquests 6 anys casats siguin només els primers de moltes tongades. I que el matrimoni visqui en un permanent anticicló.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat