Toni Cruanyes és a un fill de ser família nombrosa. En plena pandèmia va tenir la seva segona filla i ja són quatre a casa: el marit Eugeni Villalbí i dues criatures: l'Elies de sis anys i la Joana que en té un. Amb tanta canalla, els Reis són un festival però no només han deixat regals als petits. El racó de la terrassa té uns quinze paquets i només n'hi ha un clarament identificable, perquè costa molt d'embolicar. És el regal del periodista més seguit de Catalunya:

toni cruanyes TV3

Toni Cruanyes parodiant-se a Coolhuners, TV3

Escriu l'editor i presentador del TN Vespre, el programa més vist de Catalunya: "Està clar quin regal ha fet més il•lusió... Bons Reis a tothom!" i tres icones de ciclistes. Cruanyes és un amant de la bici i apareix sovint de ciclista al seu seguidíssim instagram de 130 mil followers. Ja era hora de canviar la vella de dues rodes que lluïa a Les Cases d'Alcanar a l'agost:

regal reis toni cruanyes IG

La nova RockRider de Cruanyes a Instagram

Un llaç morat al manillar d'una RockRider gens ostentosa però efectiva. Cruanyes no només alimenta el cos sinó l'esperit amb bona lectura: El polsim màgic, escrit des de la presó per Jordi Cuixart, que també té dues criatures, Amat i Camí a les que només pot veure en vis-a-vis cada 15 dies. Per Nadal és impossible no pensar en els presos polítics. Toni Cruanyes s'ha portat bé i els Reis l'hi han portat el que volia. Carbó per uns altres.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat