Elionor ha començat les classes abans que la seva germana Sofia, que ho farà l'11 de setembre. El look de la princesa ha estat analitzat al detall però ningú ha parat atenció en un detall en què es fixa EN Blau: estrena rellotge de polsera. Ho fa tard, a pocs dies de fer 15 anys.

felip elionor cole EP

Elionor adulta de copilot, nena en el look, EP

Els menors acostumen a rebre el rellotge als 10 anys, quan ja saben les hores, els horaris i que han d'arribar a l'hora. Però encara és més estrany que sent adolescent li comprin un rellotge digital, que dona les hores amb números i no amb les manetes. Letícia infantilitza la filla fins al ridícul.

elionor uniforme GTRES

Elionor amb un rellotge nou al canell dret, GTRES

Com si fos una Barbie a instagram disseccionen la roba i els complements. Elionor duu uniforme d'escola catòlica d'elit, contrastant amb les d'altres princeses europees que van a col·legis laics. La princesa llueix un rellotge Casio G Shock que costa uns 120 euros:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Looks de la Reina Letizia 👑 (@letizia_de_princesa_a_reina) on

gsahock 1189 casio

Casio.es

leonor curs 2020 21. EP

Elionor entra al col·le sabent l'hora, EP

Un últim detall: els adolescents que demanen rellotge és perquè no poden consultar l'hora a un altre aparell més desitjat per ells: el mòbil. Letícia no permet que l'hereva tingui telèfon. Infantilitzada fins als 18.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat