Elena Gadel forma part de l'star system català. A punt de fer 39 anys va robar el cor dels espectadors a través del fenomen d'audiència Operación triunfo. Era el segon any, quan més expectatives hi havia. I si,  va triomfar.

D'aquella segona fornada de triunfitos la gran estrella és Manu Carrasco però les dues cantants catalanes (Joan Tena a banda) han seguit fent música: Beth Rodergas i la gran Elena Gadel. La Noe de Com si fos ahir:

elena gadel TV3 csfa

elena gadel TV3

Elena Gadel és la Noe, TV3

El culebrot de TV3 és cada dia líder d'audiència i l'últim capítol va fer un fabulós 19,3%, més els espectadors que el veuen a la web és un resultat molt bo. El producte és car, ronda els 10 milions d'euros per temporada, però premium. Elena Gadel és l'estrella. Sense ser una actriu de carrera, és la més expressiva, natural i desimbolta en el paper.

I com que Catalunya va mancada de parelles de VIPS, Gadel té un marit famós: el músic Toni Pagès. L'Instagram del bateria de Blaumut és tan imprescindible com el de l'actriu i cantant. L'última foto és de les que semblen un regal per als fans: en parella. Guapos fins a dir prou:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Pagès (@tonipages)

La foto ho té tot: bronzejats, aigua de mar o de piscina a la pell, mirades i amor. Però el millor és el missatge "Perquè sí" i un cor vermell. Per què penja el músic aquesta foto? Perquè li surt de dins, perquè no cal cap raó especial per mostrar la felicitat.

Gadel va lluir el marit a TV3 al programa Els meus pares de Gemma Nierga, on van explicar com es van conèixer, quan ella era la mítica 'Rizzo' del musical Grease i ell un dels músics de l'espectacle: "No em feia cas. Ella era una de les actrius, amb el seu camerino".

"Sí, claro, claro, et mirava 'por encima del hombro'", rebatia Gadel sorneguera. "I jo vinga a tocar, a viam si em 'seguia el ritme', però no hi havia manera"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elenagadel (@elenagadel)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Pagès (@tonipages)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Pagès (@tonipages)

El talent de Toni Pagès amb les baquetes l'ha fet formar part d'una de les bandes més reconegudes del país, els Blaumut. Tornen a la carretera, ara que la pandèmia deixa respirar els músics. Els poden gaudir el 9 d'octubre a El Vendrell i el 30 d'octubre a Calaf.

Un exemple de parella, pares de dues criatures  Nil i Maria. Elena i Toni són dos artistes de la música i la TV que lluiran a les catifes vermelles quan tornin les catifes vermelles. El país necessita art, emoció i glamour: Elena Gadel i Toni Pagés, follow.