Sensacional retorn d'Els meus pares a la graella televisiva dels dijous. Gemma Nierga va aconseguir fer un dels programes més emotius que es recorden, amb la presència de dues persones que t'enduries a casa, els pares de la cantant i actriu Elena Gadel. L'extriunfita triomfa fa anys damunt els escenaris, cantant en musicals o actuant en sèries com Com si fos ahir, que aquest divendres arriba al capítol 500. L'Elisa Ucea i l'Antonio Delgado són els pares de la criatura. Ella, de Granada, i lluint un excel·lent català després de molts anys vivint aquí. Ell, d'Extremadura. Després de viure un temps a El Masnou, on va veure el mar per primer cop, en tornar a casa va dir-li a la família: "Oye, yo quiero vivir allí. Aquello me gusta, se está muy bien".

els meus pares gadel2

TV3

Establerts prop de la Sagrada Família, van demostrar que per a ells, la família és sagrada. Una família de només ells dos i la seva nena, una Elena Gadel que quan va arribar el boom OT i la veien poc, va fer saltar les llàgrimes d'un emocionat pare, que sent adoració per la cantant, i que llavors no la va poder veure tot el que va voler. Amb la veu trencada reconeixia que "lo que noté mucho fue el cambio de tener a Elena en casa y a partir de ahí... es como si hubiera desaparecido, porque la veíamos en la tele... y para mí no era suficiente". Impossible no emocionar-se escoltant-lo. Pots veure-ho clicant la foto a partir del minut 29':

els meus pares gadel pare emocionat

TV3

Més somriures va provocar veure uns vídeos inèdits de Gadel de quan era nena i actuava en obres de teatre a l'escola o es deixava gravar disfressada i cantant en vídeos casolans:

els meus pares gadel teatre nena

TV3

els meus pares gadel teatre nena2

TV3

A l'igual que quan dinen plegats Gadel, els seus pares, la seva parella i els seus sogres. La cantant i actriu fa temps que viu amb el músic Toni Pagès, un dels millors bateries del país, i amb qui tenen un fill. Ells mateixos explicaven com es van conèixer, quan ella era la mítica 'Rizzo' del musical Grease i ell un dels músics de l'espectacle: "No em feia cas. Ella era una de les actrius, amb el seu camerino", diu ell. "Sí, claro, claro, et mirava por encima del hombro", rebat ella sorneguera. "I jo vinga a tocar, aviam si em 'seguia el ritme', però no hi havia manera.". Fins que va arribar la flama.

els meus pares gadel i parella

TV3

Una família entranyable. Un Els meus pares deliciós.