Si hi ha algú que aquest 24 d'octubre de 2019 té moltes coses a dir sobre l'exhumació del dictador Francisco Franco és la revista satírica més famosa de l'estat espanyol. Sí, parlem de 'El Jueves', que no dona a l'abast amb l'allau d'ocurrències arran del xou (vergonyant) del que s'està vivint al Valle de los Caidos. Ara bé, per un moment els seguidors de la publicació han patit un desconcert tan gegantí com el perímetre del monument funerari. Semblava que els pacoliebers havien assaltat la seva redacció, quan enmig del numeret del trasllat demanaven respecte i no fer acudits fàcils. Tothom tranquil, però. Tot està en ordre. La petició anava adreçada a un altre destinatari. Un que coneixem bé i al que han ensorrat de la forma més brutal que recordem últimament.

Franco taut EFE

Franco taut EFE

Exacte! Bingo! És Albert Rivera, el líder de Ciudadanos. "Alguien que ya está muerto y que hoy es políticamente irrelevante. Dejad de hacer bromas con Albert Rivera". No es pot afegir gaire cosa més a la piulada de 'El Jueves', una d'aquelles que es recordaran per molt de temps. Gairebé tant com el que li ha dit a Ana Rosa Quintana, això de "mi ego me importa un bledo". Veurem si opina el mateix després de la plantofada dels humoristes. Mentre esperem la seva reacció, compartim algunes de les que han protagonitzat els seguidors de la revista.

Albert Rivera Urquinaona EFE

Albert Rivera Urquinaona EFE

Tot just el dia en el que les enquestes el donen per "muerto y políticamente irrelevante", va l'estat i treu Franco del Valle. Al final resultarà que la mòmia està molt més 'viva' que ell. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat