Pablo Motos és com el calb de la Loteria: reparteix diners per Nadal. Des de fa mesos, ‘El Hormiguero’ sorteja cada setmana entre l’audiència una targeta de crèdit amb milers d’euros. La mecànica del concurs és senzilla. El presentador truca a un telèfon qualsevol i fa una pregunta: “¿Sabe usted qué es lo que quiero?”. Si a l’altre costat de la línia responen “la tarjeta de El Hormiguero”, s’enduen el pot. Ahir a la nit, 3.000 euros. I ara que s’apropen les Festes, alguns espectadors necessiten el premi més que mai.

hormiguero

Antena 3

Després d'una trucada fallida, Motos i Quique San Francisco, el convidat del programa d’ahir, van contactar amb en José d’Oliva, al País Valencià. Quan va sentir la pregunta, s’ho va pensar uns segons. Però va acabar donant la resposta correcta. Alegria al plató i a casa del José, que va començar a plorar emocionat: “Me hace mucha falta. Me habéis alegrado el día”. El guanyador dels 3.000 euros va explicar que té problemes econòmics i que necessitava els diners: “Soy muy pobre. Me habéis alegrado las Navidades. Dios os bendiga”.

La nota discordant, la reacció lamentable de San Francisco: “Deja de mamonear”, li va etzibar a en José mentre celebrava el premi. Una reacció deplorable de la qual el presentador no sabia com sortir: “Que venga alguien y me dé un tiro en la pierna”, va acabar demanant Motos, irònic.