Pablo Motos dirigeix, produeix i presenta el programa més vist cada dia de l'any a Espanya: El hormiguero. És tan poderós el productor valencià, associat amb el productor català Jorge Salvador, que fins i tot el dia que poques hores abans de gravar el show els falla un convidat, el substitueixen per un col·laborador del programa, fan una entrevista sense preparar i també és líder. Va passar dimecres. Miguel Bosé havia d'anar a les formigues a promocionar el seu documental a Movistar però va caure malalt: "Tengo un virus". El VIP més anti-vacunes, malalt d'un virus. La paradoxa parla sola. Bosé s'absenta per malaltia. Motos tira d'un dels seus empleats: Carlos Latre. És el millor i no cal que parli de res, només imita i torna a imitar i brilla. Brutal 17,7% i més de 2 milions d'espectadors. El més vist a Espanya, no pas a Catalunya. Serà que la imitació a Carles Puigdemont no va agradar tant.

Latre imita Puigdemont Antena 3
Latre imita Puigdemont Antena 3

A Catalunya es va produir un joc molt divertit: competien els tres catalans de Tu cara me suena: Latre, Àngel Llàcer amb l'estrena a TV3 de la segona temporada d'El llop, que es diu La Puntual i representen L'auca del Senyor Esteve, i Manel Fuentes amb el nou concurs d'Antena 3 The floor. Van copar el podi del més vist a Catalunya: La puntual 217.000 espectadors 13,4%, El Hormiguero 191.000 11,0% i  The floor 146.000 12,0%. Llàcer derrota els altres dos. Tornant a Motos, va recórrer a Latre perquè en lloc de respondre preguntes, imités els VIPS de l'estiu i el més buscat era Carles Puigdemont. Motos s'ha mostrat sempre hostil amb  l'independentisme. Fa un programa de dretes, amb tertulians i convidats de PP i Vox, esbiaixat contra el govern espanyol i anti-procés. Ja van fer una imitació d'Oriol Junqueras barroera i grotesca quan era a la presó. Aquest dimecres li ha tocat a Puigdemont en una imitació de Latre feta d'esma, insòlitament sense talent, a la carta de Motos, basada en els tòpics catalans (castells, sardanes, la Moreneta, calçots...) i un element que fascina Motos: com va pentinat el president Puigdemont. Vídeo (minut 1:40):

A Latre se'l veu sense ganes, la fa perquè toca, perquè li demana el director. Posa veu aflautada, es tapa els ulls amb les mans com un serrell i diu: "Pedro Sánchez va a tener que mear sangre si quiere alcanzar un acuerdo con Junts. Le voy a pedir amnistía, referéndum, que se suba a lo más alto de los castellers y desde arriba baile una sardana, que procesione de rodillas a la Moreneta, que se coma 20 kg de calçots a palo seco como un fakir, sabe usted... Se va a cagarrrrrr". Motos: "Ese pelo sin peluquero, en Waterlooo no hay peluqueros. Ahí dentro (del pelo) tiene que haber exliados. Ahí dentro hay gente". Va fer mandra. Però vaticina l'onada que ve, després que un truinfito com Manu Tenorio i ara Motos el mateix dia ataquin Puigdemont. La dreta espanyolista anticatalanista de sempre.

Motos, reincident anti-indepe

Motos conserva i mima la seva imatge de valencià anti-català, excepte si el català és unionista com Albert Rivera. Sempre ho fa. En ple coronavirus quedava lleig fer-se l'ultra contra el govern PSOE-UP. Així que Motos ja tenia contra qui disparar: els indepes. És habitual que El hormiguero aprofiti per ensorrar Carles Puigdemont, de qui Motos va dir "Eres como Puigdemont: la cagas y te vas". No suporta ni l'exvicepresident ni l'expresident.

junquweras hormiguero A3

Imitació de Junqueras a El hormiguero, Antena 3

Pablo Motos: "Me costaría pasar la cuarentena con Puigdemont. Y no es por política ¿eh?. Es por cómo toca la guitarra. A ver, Puigdemont: las canciones de los Beatles no te salen bien. No las cantes". El Monaguillo i les formigues també contra l'expresident: "Tampoco le sale el peinado porque Puigdemont quiere tener el peinado de un Beatle y no le sale. Y alguno de los pocos Beatles vivos que quedan pueden morir si ven el vídeo. Yo a veces hago un Puigdemont. No es que te evadas a Ginebra (sic) sino que me hago un iglú en casa". Les formigues fatxes.