L'EGM de la ràdio a Catalunya deixa un rècord descomunal: Jordi Basté segueix fent el programa més escoltat del país però la novetat és que hi ha més gent que mai escoltant-lo: 743 mil oients. Una barbaritat. No és cert que la pandèmia hi hagi ajudat, perquè si fos així tots els programes pujarien i no ha estat així. Laura Rosel baixa als 405 mil, perdent 70 mil oients des de l'anterior EGM. Josep Cuní manté els seus 31 mil oients. Les bones notícies per la ràdio del Grup Godó se succeeixen. Sis programes fan rècord històric i són més líders que mai.

Jordi Basté - Sergi Alcàzar

Basté puja a l'infinit, foto: S.A.

Els sis programes de RAC 1 que  fan rècord històric són El Món, Vostè Primer de Marc Giró, 14/15, Versió de Toni Clapés, Via Lliure de Xavi Bundó i Superesports. D'altres no fan rècord però són un èxit líder, com La Competència que amb 250.000 oients puja i deixa molt lluny Catalunya ràdio, el concurs L’apocalipsi fa 76.000. A la tarda Toni Clapés segueix fent el programa més escoltat, amb personalitat i invencible. Versió RAC1 fa rècord històric de 318.000 oients. Un escàndol. Estat de Gràcia de Catalunya ràdio amb Roger de Gràcia queda amb 67 mil oients a la seva hora.

toni clapes instagram

Toni Clapés s'ho menja tot, twitter

Albert Om amb Islàndia també és líder pujant als 155.000 i Bundó els caps de setmana derrota tots dos dies Roger Escapa a El suplement. Bundó fa 638 mil i 568 mil oients dissabtes i diumenges, Escapa 402 mil i 397 mil. Aquest abril es produeix la màxima diferència històrica entre RAC1 i Catalunya Ràdio (402.000). La bona notícia és que el país té dues emissores molt potents i en català: RAC 1 s'acosta al milió amb 966 mil i Catalunya ràdio baixa als 564 mil. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat