Si Peret cantava allò de "Barcelona és poderosa", Eduardo Inda i l'espanyolisme (jutges, fiscals, partits polítics, policies i algun taxista) repliquen: "Catalunya es peligrosa". Tan perillosa que qualsevol objecte, persona, animal, símbol  o ectoplasma pot servir per a la causa dels dimonis 'indepes', que no és una altra que escampar el caos i la destrucció. El judici del Procés va deixar ben clar el poder destructor d'un pot de Fairy i de les "muralles humanes". L'empresonament de polítics i dirigents d'organitzacions cíviques va originar el terror dels llaços grocs. Fins i tot els fanals madrilenys estan vinculats als separatistes. Ara hem d'afegir nous elements per a l'esport favorit de bona part dels catalans, la 'kale borro-cat', segons el director de 'Ok Diario': trepans. Trepans professionals, això sí. El de Pamplona i la seva colla expliquen que el CNI (el que no trobava urnes i que va darrera del Tsunami Democràtic) ha detectat un moviment anormal a les ferreteries catalanes. Són els CDR, que compren compulsivament aquests aparells com si fossin entrades per veure la Rosalia. Paraula dels espies espanyols i del mestre de les clavegueres. Amén.

La revelació d'Eduardo Inda, no cal ni dir-ho, no ha passat desapercebuda a les xarxes, convertida en una rialla colossal. "Black and Decker és ETA", li ha respost Òscar Dalmau, que hauria de fitxar al "periodista" per a La Competència. És "el puto amo" de l'humor, i punt. I la riota de les xarxes, que sempre trobaran un nou motiu per pixar-se de riure amb l'incansable inventor de 'fake news'.

Eduardo Inda MEGA

Eduardo Inda MEGA

Inda, com a bon navarrès, "vuelve por sus fueros", tot just la setmana en la que el seu regnat de la infàmia periodística s'ha vist amenaçat per un deixeble infecte: Javier Negre. Les catanes, perdó, les espases "están en todo lo alto" pel tron de la invenció i la intoxicació